Horoskop na týden od 28. srpna do 3. září 2017 od naší astroložky Anny!

26.08.2017 | Zábava

Komu se bude dařit na poli lásky a na koho čeká neklid v oblasti dávných lásek? Jak rozmanitý týden mají před sebou Raci? Co hvězdy chystají pro Vodnáře? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené s kolegy a nadřízenými?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Ozve se vám dávná láska, z čehož budete mít nepředstavitelnou radost. Nejraději byste se s ní viděli ještě tento týden, ale to už bohužel nevyjde. Nebojte, čekání vám později ono setkání tváří v tvář ještě zlepší!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Máte jedinečný dar: Umíte totiž skloubit práci a vztah. Přestože v zaměstnání máte úkolů až nad hlavu, partnerovi věnujete čas, který si zaslouží. Tato schopnost zaslouží obdiv. Na druhou stranu si dejte pozor, ať to všechno neodnesete nakonec vy.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Tento týden budete potřebovat spoustu sil a energie, neboť se téměř nezastavíte. Práce, rodina a koníčky si vyžádají veškerý váš čas. Na druhou stranu toho stihnete opravdu mnoho. Přesto toto výjimečné nasazení využívejte jen zřídka. Není to zdravé.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Svoji osobnost a charisma využijete na sto procent. Zejména v zaměstnání budete šarmem jenom hýřit. Zapůsobíte tak na své kolegy či klienty, které doslova okouzlíte. Tato vaše schopnost vám v práci (ke značné nelibosti některých kolegů) velmi pomáhá.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Ne nadarmo jste se narodili ve znamení Lva. Vaše tvrdohlavost občas hraničí až s paličatostí. Tentokrát ale svoji hrdost překonáte a necháte si poradit. Rozhodně nemusíte pochybovat o tom, že tento ústupek vašeho ega vám bude jenom ku prospěchu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Tento týden se na vlastní kůži přesvědčíte, že v lásce neexistují kompromisy. Musíte se rozhodnout jednoznačně a pevně! Je to buď, a nebo. Polovičatostí ublížíte všem zúčastněným včetně sebe. Projevte odhodlání a statečnost a ukažte svoje stanovisko.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Nejste zastáncem otřepaných frází, stejně tak jako nudných klišé. Tentokrát se vám originalita opět vyplatí, a to při schůzce s novým protějškem. Místo, které vyberete, totiž vašeho partnera opravdu nadchne. Vaše nápaditost bude po zásluze oceněna!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Autoritu svého šéfa sice uznáváte, dnes však budete mít velké pochybnosti o správnosti jeho rozhodnutí. I když se vám budou zdát výtky jakkoliv oprávněné, raději zvažte, zda šéfa napomínat. Někteří zaměstnavatelé by to nemuseli skousnout.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Dostanete příležitost vyrazit si s bývalým protějškem. Přestože jste měli dojem, že vzájemné city dávno ochladly, opak je pravdou. Jak se říká, stará láska nerezaví. Při příjemné schůzce se opět naladíte na stejnou vlnu a přeskočí mezi vámi jiskra.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Padne na vás splín, ovšem rozhodně nepropadejte skepsi! Koneckonců máte skvělé přátele, kteří vás z jakéhokoliv náznaku deprese dokážou rychle vysvobodit. I tento týden prokáží, že vás ve špatné náladě nenechají. Buďte za ně vděční.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Tento týden budete čelit pracovní výzvě. Vaše povaha a ohnivé odhodlání budou ve svém živlu, rozhodně totiž nepůjde o žádný lehký úkol. Úspěch závisí do jisté míry na vaší ochotě obětovat problému drahocenný čas. Ujasněte si priority.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Možná budete překvapeni, ale štěstí vám leží přímo před nosem. Jenom ho nevidíte. Budoucí lásku totiž potkáváte takřka denně. Tak otevřete pořádně oči, zbystřete smysly a nahlédněte pod povrch! Vaše předsudky a rychlé závěry vám brání ve štěstí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat