Horoskop na týden od 13. do 19. listopadu 2017 od naší astroložky Anny!

11.11.2017 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Střelci? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Váhy? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené s partnery?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Někoho spontánně oslovíte, což není zrovna váš styl. K onomu člověku vás však bude přitahovat nepřekonatelná síla, která vás donutí jít nad rámec svého obvyklého chování. A stoprocentně toho nebudete litovat, neboť, jak se říká, odvážnému štěstí přeje!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

 

Pocítíte únavu danou dlouhodobým psychickým i fyzickým vypětím. Nesnažte se obelstít své tělo a místo toho vyslechněte jeho varovné signály. Dopřejte si relaxaci a klid. Možná je ten pravý čas na nějakou podzimní dovolenou! Odpočinek vás přivede na jiné myšlenky.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Tento týden zažijete opravdu veselou příhodu. I když zprvu vám nejspíše do smíchu nebude, jak to tak bývá, nakonec vše vezmete s humorem. Ostatně jinak to často ani nejde. Proto se vyhněte špatné náladě a myslete raději pozitivně. Všechno půjde lépe.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Zaváháte v lásce, což se většinou nevyplácí. Zamyslete se nad tím, co je důvodem vaší nejistoty ohledně dalšího kroku. Příčiny mohou být vážnější, než se nyní zdá. Faktem zůstává, že vaše nejednoznačnost ublíží nejenom vám, ale i vašemu protějšku.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Zase jednou neudržíte nervy na uzdě a naplno projevíte temperament, alespoň co se partnerské lásky týče. Ztropíte svému protějšku žárlivou scénu, za kterou by se nemusel stydět ani Othello. Uvědomte si však, že tyto dramatické výstupy nikam nevedou.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Veškerou pozornost budete soustředit na svůj idol. Je to pochopitelné a do jisté míry i milé. Ovšem nic se nemá přehánět! Buďte nenucení a uvolnění. Jen tak poznáte hranici. V opačném případě se vaše chování může stát pro okolí velice nepříjemným.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Čeká vás menší zklamání. Určitý člověk, který se vydává za vašeho přítele, s vámi nemá žádné dobré úmysly. Naopak, jeho zájmy jsou velmi sobecké. Jednejte narovinu a bez zbytečných urážek. Hrubostí ničeho nedosáhnete. Přesto buďte nekompromisní.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Určitým činem nebo způsobem chování velice mile potěšíte svůj protějšek. Ocení vaši péči a zájem, což vám značně zalichotí. Poznáte, že milé slovo je kolikrát mnohem cennější než ten nejdražší dar. Pečujte o vzájemný vztah s láskou a pochopením.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Tento týden bude naplněn zejména pracovními povinnostmi. Ovšem neklesejte na mysli! Co dnes uděláte, vrátí se vám zítra ve formě ušetřeného času. Uvidíte, že v budoucnu tento zápřah oceníte, nastřádaný čas se vám bude moc hodit. Tak hurá do práce!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Tento týden si budete stát za svým, děj se, co děj. Mnozí to budou považovat za paličatost, ale nenechte se odradit. Vy moc dobře víte, co děláte, a máte plné právo si za tím stát. Pokud si budete věřit a vytrváte ve svém snažení, dosáhnete úspěchu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

V zaměstnání se tento týden blýsknete. Svým rychlým a prozíravým zásahem zachráníte situaci, což ocení spoluzaměstnanci a hlavně váš šéf. Dočkáte se proto zaslouženého uznání, které vám potvrdí váš velký potenciál. Jen na sobě musíte dál pracovat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Tento týden se rozhodně nepřetvařujte. Stůjte si za svými názory a jednejte dle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Nemusíte mít strach, že by to někoho pobouřilo. Naopak. Pokud budete sami sebou, určitou osobu tím velice okouzlíte. Je to váš život.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat