Horoskop na týden od 8. do 14. ledna 2018 od naší astroložky Anny!

06.01.2018 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Vodnáři? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Střelce? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Druhý lednový týden na vás chystá menší nástrahy v podobě neshod s kolegy v práci – jen málokdy dobrovolně slevujete ze svých postojů a těžce vydobytých pozic, což vám situaci ještě více zkomplikuje. Naštěstí drobnou nepříjemnost brzy vyřešíte, i když se spor bohužel podepíše na vašem vztahu s kolegou. Na „domácí frontě“ by měl být naopak klid, a tak využijte volný čas, který budete mít, především k upevňování vztahu s partnerem či partnerkou.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

 

Raci budou muset po prvním lednovém týdnu, kdy prakticky sršeli energií, trochu zvolnit. Bohužel pro to nebudou mít příliš pochopení jejich nadřízení a kolegové, kteří očekávají stejné nasazení. Jenže únavy se jen tak nezbavíte, především v prvních pracovních dnech vám bude znepříjemňovat život. Ale nebojte – jen co dopřejete organismu trochu oddechu (a nějaké ty vitaminy), už to zase budete vy! A jedna rada na závěr – ozvěte se přátelům, s nimiž si již dlouho slibujete, že se zase jednou setkáte. Uděláte radost nejen jim, ale především sami sobě!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Minulý týden byl náročný, naštěstí o víkendu jste si mohli alespoň trochu oddychnout – a to nejen od práce, ale také od množících se sporů s některými členy rodiny. Za nimi bohužel z větší části stál stres, s nímž jste se museli potýkat, možná by tedy bylo dobré nadcházející dny trochu zvolnit. Sice vám to vaše práce nedovolí v tom pravém smyslu, nezdá se totiž, že by úkolů ubývalo, ale naučíte-li se správně využívat chvilky k odpočinku, uvidíte, že bude život o něco lehčí. Zkuste se tento týden zaměřit především na sebe!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Zrozenci tohoto znamení i nadále pokračují v klidném tempu svého života – pracovního i rodinného. Jim vlastní nadhled totiž umožňuje, aby případné problémy řešili s rozvahou a chladnou hlavou. Pravdou je, že některým se tento váš postoj může zdát přezíravý a odtažitý, a tak se především v práci můžete setkat s nepochopením okolí. Rodina vás ale podrží. A vy byste se jí za to měli náležitě odměnit – stačí jen zapojit svou fantazii a kreativitu, uvidíte, že na něco originálního přijdete. Pamatujte, že druhého potěší i zdánlivé maličkosti!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Nečeká vás zrovna nejklidnější týden, a to bohužel ani v pracovním, ani soukromém životě. Tedy ne že by se na vás valila nějaká katastrofa, ale život vám bude znepříjemňovat drobné maličkosti, jež se ve výsledku nepěkně nasčítají. Snažte se nepropadat panice, koncem týdne by snad mělo přijít zasloužené uklidnění. Pozor si ale dejte o víkendu na spor s partnerem/partnerkou – co se zpočátku bude zdát jako nevýznamná maličkost, může přejít v nepříjemnou hádku.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Na týden minulý si vlastně nemůžete příliš stěžovat – ano, měli jste hodně práce, ale zdárně jste se vším prokousali. To samé platí i o vašem rodinném životě. A minimálně v první polovině následujícího týdne byste měli být stejní šťastlivci. Energie, kterou jste si užívali od počátku ledna, máte stále na rozdávání (minimálně ve srovnání s vaším unaveným okolím). Buďte ale ostražití, co se vašeho zdraví týče – trochu jste ho totiž v minulých dnech zanedbávali, a tak by o sobě mohlo dát nepříjemně vědět. Pamatujte, že prevence je vždycky o hodně lepší!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Právě uběhlý víkend vám konečně přichystal trochu toho zaslouženého odpočinku, a tak jste opět připraveni vrhnout se do plné práce. Bohužel, úkoly, které se na vás hned počátkem měsíce navalily, zdaleka nejsou u konce. A tak budete i tento týden v jednom kole. Naštěstí doma se ovzduší vyjasnilo a žádné turbulence by vás na tomto poli čekat neměly.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Štíři by měli pokračovat v trendu nastoleném v týdnu minulém. Takže žádné větší nástrahy a turbulence, sem tam sice nějaký ten spor nebo nepříjemnost, ale celkově klid. Jen pozor na nachlazení a podobné potíže – počasí, které si pro nás leden přichystal, vám dvakrát nesvědčí. Navíc kvůli lehkosti, s níž prvními lednovými týdny proplouváte, můžete nechtěně své zdraví ignorovat. A to se nevyplácí...
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Střelcům bude druhý lednový týden přát především v oblasti vztahů. Povede se jim totiž „rozlousknout“ dávný problém, jehož řešení s partnerem či partnerkou tak dlouho odkládali. A tím se nejen pročistí vzduch a rodinné prostředí, ale konečně se dočkáte rovnováhy v oblasti života, na níž vám záleží více než na všem ostatním a která vás také významně formuje při potýkání se s nástrahami v ostatních oblastech života. Díky tomu vám nebudou žádné problémy v práci připadat jako neřešitelné a se všemi se snadno poperete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Tento týden konečně trochu uberete z nasazení a elánu, se kterými jste se hned na počátku měsíce vrhli do práce. A díky tomu svůj organismus ušetříte nějaké vážnější nepříjemnosti v podobě nemoci. Kromě toho i vaše rodina ocení, že na ni máte mnohem více času a s partnerem či partnerkou zažijete pěkné chvilky. Nezapomínejte na sebe – cítíte-li se v pohodě vy, bude se cítit v pohodě i vaše rodina!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Jak se zdá, máte před sebou asi nejklidnější lednový týden. Tak toho pořádně využijte! Pokud se vám totiž zdálo, že se kolotoč událostí snad nikdy nezastaví, pak věřte, že jste na omylu. A důkaz dostanete hned zkraje týdne. Jediné, na co byste si měli dávat pozor, je vaše zdraví – první týden sice nebyl ve znamení velkých turbulencí, ale přeci jen se na vás začíná podepisovat shon, jemuž jste byli – zejména v práci – vystaveni. Takže nezanedbávejte odpočinek, bude k němu konečně příležitost!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Po prvním týdnu, kdy jste se po svátcích opět vrhli do pracovního kolotoče, sice přijde určité zklidnění v osobním životě, na kterém se podepisoval stres minulých dní, ale pro oblast práce to bohužel úplně platit nebude. V závěru týdne sice konečně doženete všechny resty a na víkend budete odcházet s čistým stolem, ale bude vás to stát dost energie. Mimochodem, o víkendu na vás čeká kus romantiky, tak si to naplno užijte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

12 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat