Horoskop na týden od 30. dubna do 6. května 2018 od naší astroložky Anny!

28.04.2018 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Váhy? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Berany? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Budete se těšit z obdivu okolí. Zejména přátelé vám budou pochlebovat. Užívejte si svoji hvězdnou chvilku, ale zároveň dejte pozor na lidi, kteří to s vámi nemyslí zrovna nejlépe! Mají totiž své důvody, proč vám lichotí. Nenechte se zmanipulovat!  
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

S překvapením zjistíte, že o váš protějšek je v okolí veliký zájem! Bude to pro vás signál, že musíte do svého vztahu investovat trochu více než doposud. Konkurence totiž nikdy nespí. Naštěstí má však váš partner jasno. Jste pro něj nejlepší!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

V práci absolvujete velice úspěšné jednání! Doslova v něm zazáříte a ostatní z vás budou uneseni. Zejména nadřízení vám dají najevo, že jste na ně opravdu hluboce zapůsobili. Váš talent je očividný, proto na sobě rozhodně nepřestávejte pracovat!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

V lásce vyplavou na povrch vaše drobné lži. To se partnerovi sice líbit nebude, nakonec však pochopí, že jste tak jednali ve snaze chránit váš vztah. Uvidíte, že nakonec to protějšku přijde spíše roztomilé. Příště se však výmyslů raději vyvarujete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Kolegům budete přát úspěchy! Spolupracovníci, kterým se daří, ve vás nebudou vzbuzovat sebemenší závist. Naopak. Jejich úspěchy budete nadšeni a dáte jim najevo, že jsou pro vás velkou inspirací a motivací! Začnete na sobě také mnohem více pracovat.  
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Podtrhnete svoji atraktivitu! I když sex-appeal vám nikdy nechyběl, tento týden opačné pohlaví přímo uchvátíte! Můžete se proto těšit na velké množství nápadníků, kteří vám budou ležet u nohou. Jde jen o to, koho si vyberete. Pozor, ať nepřeberete!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Maličkost, kterou vám věnuje váš partner, vás velmi mile potěší. Budete nadšeni, že si na vás vaše drahá polovička vzpomene, i když k tomu zdánlivě nemá důvod. Moc dobře si uvědomujete, že vztah se musí udržovat, a proto si partnerovy snahy vážíte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Svému protějšku nastíníte představy do budoucna. A půjde o velice příjemné plány! Připravte se však i na to, že ne všechno se bude vašemu partnerovi zamlouvat. Je jen na vás, jak moc mu v jistých záležitostech ustoupíte. Kompromis je občas nutný!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Vaše rande naslepo se vydaří, i když ze začátku budete značně skeptičtí. Nesmíte se však nechat otrávit počáteční nejistotou. Uvidíte, že po chvilce si budete s dotyčným připadat jako staří známí. Stačí, když budete za každých okolností sami sebou!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Budete ve výborné pracovní kondici! Sami budete překvapeni, jak rychle vám jdou povinnosti od ruky. Připravte se na závist méně šikovných kolegů. Nenecháte se jí však otrávit a případě nutnosti nebudete váhat podat spolupracovníkům pomocnou ruku!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Pro svůj protějšek se stanete výhrou. Uvědomí si totiž, jaký poklad ve vás má a bude si vás proto náležitě vážit. Dáte mu najevo, že i vy jste si vědomi ceny, jaká má váš vztah. Rozhodně si jej proto nebudete tento týden kazit zbytečnými hádkami.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Okolí budete připadat jako snílci. Vy však víte, že vaše růžové brýle mají své opodstatnění a jen tak se svých ideálů nevzdáte. Ostatně vysoké cíle jsou pro vás nutností, bez níž byste propadali melancholii! Zejména ve vztazích máte velká očekávání.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat