Horoskop na týden od 9. do 15. července 2018 od naší astroložky Anny!

07.07.2018 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Lvi? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Panny? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Všude, kam se hnete, budete středem pozornosti. Je to dáno tím, že v poslední době z vás přímo sálá pozitivní energie a dobrá nálada. Ostatní to poznají a budou s vámi rádi. Navíc oplýváte šarmem a sex-appealem, který nenechá opačné pohlaví chladným.  
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Rozhodnete se investovat do svého zevnějšku. I když si uvědomujete, že jde o poněkud povrchní zájem, zároveň také víte, že pro vaše sebevědomí a dobrou náladu je to důležité. Proto neváhejte a rozmazlujte se. Ve zdravé míře vám to jenom prospěje!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Vaše nové přátelství začne vzkvétat! Důvodem budou mnohé společné zážitky, které vás s kamarádem spojují. Na dobrodružství, které jste zažili, se jednoduše nedá jen tak zapomenout! Snažte se proto, aby váš vztah pokračoval ve stejném duchu i nadále.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Budete překvapeni faktem, že zázraky se přece jenom dějí. I když máte skony k pesimismu a raději vidíte všechno dopředu černě, abyste se vyhnuli případnému zklamání, tentokrát si budete muset připustit, že i k happy endu čas od času dojde. Radujte se!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Pro jistou osobu se stanete nedosažitelným idolem. I když vám nebude jasné, co dotyčného k onomu závěru přivedlo, budete právem značně polichoceni. Važte si toho, že k vám ostatní vzhlížejí, ale raději nevyužívejte jejich oddanosti. Nebylo by to fér.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Nebudete se bát bojovat o to, co vám právem patří. Když vám o něco jde, umíte použít ostré lokty i nevybíravá slova. A to je jenom dobře! V dnešní době to jinak nejde a vy tak ukážete všem potenciálním konkurentům, že se jen tak nedáte. Bojujte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Štědrost vašich blízkých vás zaskočí, ale budete zároveň potěšeni. Uvědomíte si totiž, jak moc vám na vaší rodině záleží. Faktem je, že vaši nejbližší by vám snesli modré z nebe, stejně tak jako vy jim. Tato oboustranná podpora vám dodá sebejistotu!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Partnerský vztah bude po nedávných neshodách opět harmonický a bezproblémový. Krize bude úspěšně zažehnána a vy si tak budete moci užívat pocit pohody a klidu. S partnerem se vyvarujete jakýchkoli hádek a rozepří. Ani jeden nestojíte o problémy.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Okolí vás bude tento týden vnímat jako rozené šprýmaře. Svou dobrou náladou a neutuchajícím optimismem nakazíte přátele i rodinu. Díky tomu se budou ostatní do vaší společnosti jen hrnout. Předáváte druhým pozitivní energii a oni to moc dobře vědí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Nový protějšek vám splní každé přání. Budete z něj nadšeni! Je vám totiž jasné, že vztah, který právě začal, má velký potenciál do budoucnosti. Navíc se hodláte vyvarovat chyb, kterých jste se dopustili v minulosti. A to je důležité! Jen tak dál.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Vaše výtky proti partnerovi mohou být nepřiměřené. Dejte si proto pozor na přehnanou kritiku a jízlivé poznámky, ke kterým máte občas sklony. Tentokrát by je totiž partner nemusel ignorovat a případná hádka by byla zbytečná. Buďte více ohleduplní.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

S rodinou se vydáte na výlet mimo civilizaci. Cítíte totiž, že vás shon a denní rutina posledních dní a týdnů nepřiměřeně vyčerpaly. Vaši blízcí na tom budou podobně, a proto přivítají návrh na výpravu do přírody s nadšením. Odpočinete si všichni!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

30 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:47
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat