Horoskop na týden od 13. do 19. srpna 2018 od naší astroložky Anny!

11.08.2018 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Střelci? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Ryby? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Na kolegu v práci se budete moci beze zbytku spolehnout. Uleví se vám, neboť si velmi dobře uvědomujete, že vzájemná důvěra je v pracovním kolektivu takřka nezbytná. Spolupracovníci vás naštěstí přesvědčí o tom, že by vás nikdy v ničem nezklamali.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

V práci se vám podaří splnit veškeré zásadní úkoly a povinnosti. Váš šéf navíc ocení preciznost, s jakou se do svých záležitostí pouštíte. Smysl pro detail je vaše velká výhoda. Nenecháte se odradit náročností ani překážkami. A dočkáte se úspěchů!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Do vašeho vztahu se opět vrátí vzájemná přitažlivost a žár. Postaráte se o to sami! Dobře si uvědomujete, že žádné partnerství není perpetuum mobile, které funguje jen tak samo od sebe. Naštěstí však víte, jak ve svém protějšku zažehnout jiskru vášně.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Se známými si konečně vyříkáte nedávný spor. I když to nebude nic příjemného, zbavíte se tak nevysloveného tabu a dusné atmosféry, která jej obklopovala. Nakonec zjistíte, že veškeré problémy vznikly pouhou chybou v komunikaci. Všem se tak uleví.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Rozhodnete se konečně investovat do oprav svého majetku. Moc dobře si uvědomujete, že je na čase. Podobné zásahy totiž plánujete už nějakou dobu. Avšak jakmile se jednou rozhodnete, nic a nikdo vám nezabrání v tom, abyste dosáhli svého. Jen tak dál!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Budete řešit finance svých blízkých. I když to nebude zrovna nejpříjemnější téma, jste si dobře vědomi toho, že s jistými záležitostmi je nutné se vypořádat. Nakonec se vám podaří vše zdárně uzavřít. Vám i vaší rodině se tedy podstatně uleví.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Tento týden přeje především kamarádským vazbám. Proto soustřeďte pozornost na nejbližší přátele. Uvidíte, že si s nimi užijete nejenom spoustu zábavy, ale podaří se vám díky nim vyřešit také několik palčivých problémů. Spadne vám kámen ze srdce.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Pro jistou osobu budete naprosto neodolatelní! Sex-appeal a šarm z vás přímo vyzařují. Dobře si svoji atraktivitu uvědomujete, dejte si proto pozor, abyste ji nezneužívali. Lehce by se mohlo stát, že vás okolí bude považovat za poněkud vypočítavé.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Vaše nehynoucí energie se tento týden ocitne v útlumu. Jinými slovy, je čas na odpočinek a klid. Nedělejte si starosti s tím, že nestihnete vše, co jste si předsevzali. Občas je potřeba jednoduše vypnout a dopřát svému tělu i psychice regeneraci.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Pro závistivé okolí se stanete trnem v oku. Úspěchy a štěstí se jednoduše neodpouští! Naštěstí však půjde o lidi, na kterých vám příliš nezáleží. Díky tomu se drby nebudete trápit a celou situaci vezmete s nadhledem. Koneckonců, může vám lichotit!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Svému nadřízenému významně pomůžete. Tím stoupnete v jeho očích a uděláte tak velice pozitivní krok ve své kariéře. Někteří vaši kolegové možná utrousí nevybíravé poznámky, to vám však nebude dělat starosti. Víte, že pracujete tvrdě a bez protekce.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

V zaměstnání jste značně nejistí a to vám přidělává vrásky na čele. Buďte se však spolehnout na to, že toto období nebude trvat dlouho! Uvědomíte si totiž, že vaše starosti a problémy jsou zbytečné a vrátí se vám váš obvyklý elán a sebevědomí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat