Horoskop na týden od 8. do 15. října 2018 od naší astroložky Anny!

06.10.2018 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Lvi? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Ryby? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tento týden se doma příliš zdržovat nebudete, mnohem více vás bude lákat společnost a zábava. Neutíkáte však od svých vlastních myšlenek a starostí? Upřímně si odpovězte na to, zda vaše touha neustále něco dělat není jen zástěrka hlubšího problému.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Čeká vás důležité rozhodnutí, se kterým se rozhodně nebudete ukvapovat. Místo toho si necháte dostatek času a nedovolíte, aby vás kdokoli do čehokoli tlačil. V tomto případě víte, že musíte myslet především na sebe a své zájmy. Nebojte se toho!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Žárlivost vašeho partnera se ustálí na zdravé míře. Vztah začne díky tomu konečně fungovat tak, jak si přejete. Můžete se proto těšit na šťastné období plné dobré nálady a především jistoty a stability. Budete mít krásný pocit bezpečí hlavně lásky!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

V zaměstnání se zrodí nešťastná konkurence, přesto se tím nenecháte nijak rozhodit. Moc dobře víte, že překážku jsou tu od toho, aby se zdolávaly. Neztrácíte elán, kuráž a hlavně odvahu! I díky tomu si můžete být jisti, že vás čekají samé úspěchy.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Zodpovědně se chopíte úkolu v zaměstnání a rozhodně nedovolíte, aby se vám situace jakkoliv vymkla z rukou. I když nepůjde nic jednoduchého, dokážete se s tím poprat s odhodláním a nadšením sobě vlastním. Nijak se nebojíte neúspěchu. A to je dobře!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Tento týden se vám konečně podaří úspěšně vyřešit sousedské neshody. Bude to sice chtít trochu sebezapření a především klidu, nicméně si pak můžete být jisti, že se problémů zbavíte jednou provždy. A to za několik dílčích kompromisů přece stojí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Tentokrát nebuďte líní a přijměte pozvání na krátké obchodní cesty! Uvidíte, že vám přinesou velký užitek. Nejenže si finančně polepšíte, ale především získáte zkušenosti a mnoho nových perspektiv. Nebojte se ukázat svůj potenciál před ostatními.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Budete mít pocit, že vaši snahu není nikdo schopen ocenit. Nechcete však po svých blízcích jen to, aby vám neustále zvedali sebevědomí? Uvědomte si, že pokud nevěříte sami sobě, těžko to můžete chtít po druhých. Zamyslete se nad svými pravými motivy.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Partner vás donutí myslet ryze racionálně. Nejraději byste se totiž vznášeli na obláčku fantazie a na zem koukali jen z veliké dálky. Naštěstí vám to však protějšek nedovolí a ukáže vám, že romantické představy nikam daleko nevedou. Přesvědčí vás!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Protějšek konečně přesvědčíte o tom, že ve finančních záležitostech je nutná prozíravost a především racionalita. Partner totiž dosud utratil všechno, co se mu dostalo do ruky. Teprve pod vaším vlivem se naučí šetřit a hlavně myslet na budoucnost.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Vyslechnete si obavy svého partnera. A budete překvapeni! Pravděpodobně by vás totiž nenapadlo, co všechno přidělává vašemu protějšku vrásky na čele. Pravdou však je, že v poslední době nejste ve vztahu nejvšímavější, zabýváte se hlavně sami sebou.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Nezadaní, tento týden se sblížíte se svým potenciálním životním partnerem a ukážete mu, že vám na něm hluboce záleží. Dost možná si ujasníte své vlastní myšlenky a uvědomíte si své city, které jste si doposud z různých důvodů nepřipouštěli. Buďte k sobě upřímní!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:06
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat