Horoskop na týden od 13. do 19. března 2017 od naší astroložky Anny!

11.03.2017 | Zajímavosti

Kozorozi, co vypadá na první pohled jako malicherný spor, hrozí přerůst do vážnějších hádek – zkuste se jim za každou cenu vyhnout. Panny, když necháte věcem volný průběh, aniž byste se je snažili nějak složitě racionalizovat, život vám to ve svém důsledku nečekaně (tedy pro vás) ulehčí. Býci, udělejte si s partnerem či partnerkou chvíli času jen a jen pro sebe! A co hvězdy přichystaly ostatním znamením?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Sotva jste si stačili o víkendu trochu odpočinout, už se na vás valí další nápor úkolů v práci (pozor, některé budou celkem nečekané a poprat se s nimi vám seber poměrně dost energie, kterou poslední dobou zrovna nesršíte). Narazíte i na resty z nedávné minulosti. Budete zkrátka v jednom kole. Pozor si dejte na své zdraví, na kterém se může negativně projevit dlouhodobý stres…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Lidé narození ve znamení Býka se tento týden dočkají příjemných chvilek na poli vztahů! Pokud jste single, nezahazujte příležitost, která se před vámi objeví zčista jasna hned zkraje týdne a která může skončit až nečekaně romanticky. Jestliže žijete v dlouhodobém vztahu, udělejte si s partnerem či partnerkou chvíli času jen a jen pro sebe (poslední dobou jste měli jen málo příležitostí k příjemným okamžikům). Na romantiku totiž není nikdy pozdě!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Zrozenci znamení Blíženců se tento týden nebudou nudit (což je svým způsobem dobře, protože nemají nudu příliš v lásce). Doma vás zaměstnají hlavně děti (naštěstí nepůjde o nic zásadního), v práci pak nadřízení a kolegové (ti především ve druhé polovině). Nepůjde ale jen o čistě pracovní úkoly – díky vaší povaze vás okolí rádo využívá jako vrbu a svěřuje se vám se svými starostmi. Naučte se v některých případech říci dost.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Raky čeká poměrně klidný týden. Ne že by na vás hvězdy nechystaly nějaký ten stres (především v práci – nenechávejte věci na poslední chvíli, nejenže tím ubližujete sami sobě, ale navíc ovlivňujete i práci ostatních, což se může negativně promítnout do vztahů s kolegy), ale nečekají vás žádné situace, s nimiž byste si neuměli poradit. Teprve v závěru týdne vám vrásky na čele přidělá nemoc blízkého člověka.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Pokračujete v trendu, který naznačil minulý týden – užíváte si domácí pohody, kterou jste si v předchozích dnech „vybojovali“, a ani v práci by vás neměly čekat žádné nástrahy. Nezapomeňte svým nejbližším připomenout, že jsou pro vás nejdůležitější na světě. Ve druhé polovině týdne dostanete zajímavou pracovní nabídku. Než ji odmítnete, zkuste zapřemýšlet, zda by pro vás neznamenala (kromě práce navíc) i posun vpřed.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Pro poměrně pragmatické Panny začíná období, v němž budou muset více poslouchat svou intuici než svůj mozek. Není to pro vás sice nejpřirozenější věc, ale uvidíte, že když necháte věcem volný průběh, aniž byste se je snažili nějak složitě racionalizovat, život vám to ve svém důsledku nečekaně (tedy pro vás) ulehčí. Držte se tento týden zkrátka svých instinktů. Vyplatí se vám to především v oblasti rodinného života.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Právě uplynulý týden byl pro zrozence tohoto znamení docela náročný, v týdnu, do něhož právě vstupujeme, by však mělo dojít k postupnému uklidňování situace – a to jak doma, tak i v práci. Vaši kolegové skutečně ocení dobře odvedenou práci, jež vás v minulých dnech stála tolik sil a nervů, a tak se vám dostane uznání, které si oprávněně zasloužíte a kterého se vám v posledních týdnech, navzdory skutečně příkladnému nasazení, nedostávalo.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Následující týden proběhne pro Štíry ve znamení všeobecné pohody. Však si to také zasloužíte! Ne že byste se nemuseli občas vypořádat s nějakou tou překážkou, ale vaši dobrou náladu nepokazí (a když, rozhodně ne na dlouho). Víkend na vás chystá další příjemné překvapení – rodinné oslavy nejsou vašimi nejoblíbenějšími událostmi (tedy ty spojené s návštěvami širšího příbuzenstva), ale tentokrát vše dopadne až nezvykle dobře!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Pro zrozence ve znamení Střelce se tento týden ponese v duchu příjemné a dlouho očekávané romantiky! Ta se ostatně chystá i na ty, kteří ještě nepotkali tu pravou/toho pravého. Možná budete překvapeni, kde všude je možné potkat zajímavé lidi, s nimiž by vás mohlo pojit i něco více než jen přátelství. Pokud žijete ve vztahu, rozhodně to neznamená, že tam už o romantiku nejde – právě naopak!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

V tomto týdnu vás zaměstnají hlavně drobné rozmíšky doma. To, co vypadá na první pohled jako malicherný spor, hrozí přerůst do vážnějších hádek – zkuste se jim za každou cenu vyhnout. Máte tendenci nebojovat v takto vyhrocených situacích úplně férově, a to nikdy není dobrá strategie… Váš partner či partnerka spíše ocení otevřený přístup, i když to neznamená, že vás nečekají bitvy, které si zkrátka budete muset vybojovat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Následující dny nechystají na zrozence znamení Vodnáře žádné větší nástrahy. Sice se budete muset vypořádat s hromadou úkolů v práci, ale na druhou stranu to pro vás znamená příležitost naplno rozvinout svůj talent a kreativitu. Není na škodu svým kolegům (o nadřízených ani nemluvě), že dokážete řešit problémy originálně a hlavně efektivně. Nepropásněte svou šanci! Doma i nadále panuje celkem pohodová atmosféra.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Právě se otevírající týden pro vás začne příznivě – situace doma je klidná, téměř idylická, což se promítne i do vašeho výkonu v práci. Především se zvýší vaše soustředěnost a tím zvládnete i úkoly, které nejdou právě příjemné. Pozor si ale musíte dát na své zdraví! Přirozeně inklinujete k teplejšímu a stabilnějšímu počasí, než jaké nám na tento týden příroda přichystala, a tak by vás v polovině týdne mohla zaskočit nepříjemnost v podobě škrábajícího krku či rýmy…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat