Horoskop na týden od 17. do 23. dubna 2017 od naší astroložky Anny!

15.04.2017 | Zajímavosti

Jak nabitý týden mají před sebou Lvi? Komu se bude dařit více v lásce a komu naopak spíš v práci? A co hvězdy chystají na Střelce? A které znamení by si mělo dát pozor především na závistivé kolegy?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Vaše cílevědomost a odhodlání budou konečně slavit velký úspěch! Však jste si ho zasloužili. Pravdou je, že na sobě umíte zapracovat, když je potřeba, a nebráníte se novým věcem. Vychutnejte si tedy dosyta ovoce své práce, ale nezahálejte příliš.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Zaváháte v lásce, což se většinou nevyplácí. Zamyslete se nad tím, co je důvodem vaší nejistoty ohledně dalšího kroku. Příčiny mohou být vážnější, než se nyní zdá. Faktem zůstává, že vaše nejednoznačnost ublíží nejenom vám, ale i vašemu protějšku.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Přestože víte, že určité věci pro vás nejsou prospěšné a bezpečné, zvědavost vás přemůže. Výsledkem bude opatrný pokus zjistit či vyzkoušet něco, co vás nepřekonatelně láká. Když už vůle nebude slavit vítězství, snažte se napáchat co nejméně škod.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Váš vysněný protějšek dá poprvé najevo, že mu nejste lhostejní a že o vaší existenci je velmi dobře informován. I když to ještě neslibuje svatební zvony, budete štěstím bez sebe. Teď je však nutné podniknout protiakci. Nebojte se udělat další kroky.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Vaše vášnivá, neposedná, věčně rozevlátá povaha není prototypem rodinného charakteru. V této oblasti narazíte na zásadní zádrhel. Do závazků se totiž, na rozdíl od svého protějšku, opravdu nehrnete. Pohybujete se na tenkém ledě, jednejte opatrně.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

S novou láskou se budete teprve oťukávat. Přesto buďte taktní a vyhněte se křížovým výslechům s cílem urychlit proces poznávání. Mohli byste svého budoucího partnera vystrašit. Dejte přednost nenápadnému a pozvolnému zjišťování podrobností o druhém.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Dozvíte se novinku, která vám přivodí menší šok. A nejenom vám! Též okolí bude informací hluboce konsternováno. Snažte se však co nejrychleji dát hlavy dohromady a problém vyřešit. Pouhým tlacháním si příliš nepomůžete. Musíte totiž rychle jednat!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Kamarád se potřebuje vyzpovídat, a proto vás využije jako svoji vrbu. Neodmítejte jeho žádost o radu a pečlivě ho vyslechněte. Máte totiž podobnou životní zkušenost a navíc odstup, který váš přítel potřebuje. Buďte k němu tedy hlavně naprosto upřímní.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Obrníte se proti neúspěchu. Zdravá míra skepse je v pořádku, nesmíte to však přehánět s poraženeckými náladami. Prohru berte jako možnou eventualitu, nikoli jako jediný pravděpodobný výsledek svého snažení. Jinak vás nic jiného než neúspěch nečeká.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Při volbě budoucího partnera budete vybíraví. Ale pamatujte, že nic se nemá přehánět. Proto pozor, ať nakonec nepřeberete. Nejlepší a nejjednodušší řešení vám leží před nosem, jenom ho nevidíte. Snažte se číst mezi řádky a myslete o něco víc dopředu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Určitá osoba vám bude závidět. Bohužel nezůstane jen u pasivního obdivování, ale dotyčný se vám pokusí nepříjemně zasáhnout do života. V tomto případě budete nekompromisní a dáte onomu člověku najevo, že svoje štěstí si budete velmi tvrdě bránit.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Pro osoby opačného pohlaví budete tento týden více než atraktivní. Budou po vás doslova šílet. Je to dáno dobrým rozpoložením, které se projevuje na vašem chování. Jste šarmantní, okouzlující a především též vtipní. Koneckonců, kdo by to neocenil?
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat