Horoskop na týden od 1. do 7. května 2017 od naší astroložky Anny!

29.04.2017 | Zajímavosti

Jak nabitý týden mají před sebou Raci? A co hvězdy chystají na Vodnáře? Komu se bude dařit více v přátelství a komu naopak spíš v lásce? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené pracovními vztahy?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Vaše rodina se vás bude tento týden snažit vmanipulovat do situace, jíž se již nějaký čas snažíte vyhnout. A máte pro to své jasné a vážné důvody. Nenechte se zatlačit do kouta, spoléhejte na svou intuici. I když se zpočátku setkáte s nepochopením, ukáže se, že váš postup byl správný.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Snaha ukázat určitým lidem, že jste zkušenější a v lecčems znalejší než oni, vyjde tentokrát naprázdno (i když bude váš postoj jakkoli oprávněný). Někteří lidé prostě nechtějí přiznat vlastní chyby a nechat si poradit. Nechte je, ať se spálí – nenechte si vnutit vinu za jejich chyby.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Po delší době se budete cítit zase sami se sebou spokojení. Ne že by se vám v minulých dnech nedařilo, ale jako by vám scházela schopnost radovat se z maličkostí – a tento pocit už jste postrádali. Nyní se opět objeví, byť díky maličkosti, u které byste něco takového ani nečekali.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Nevnucujte svůj pohled na věc a svou pomocnou ruku někomu, kdo o to zjevně nestojí. I když vaše řešení a váš náhled na věc jsou správné, neznamená to, že se musejí zamlouvat všem. Nakonec by se vaše snaha mohla obrátit proti vám. Pokud chce někdo udělat přes všechna varování chybu, nechejte ho.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Ještě než se tento týden pustíte do uskutečňování nějakých výraznějších změn nebo než se rozhodnete bezhlavě pustit do nějaké akce, zastavte se a vezměte si čas na rozmyšlenou. Občas totiž míváte skony jednat pudově, což by se vám však tentokrát nemuselo vyplatit.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Pro velká rozhodnutí bude tento týden úplně ideální. Neznamená to ale, že byste měli jednat bezhlavě, snažte se získat více času na rozmyšlenou, teprve poté učiňte rozhodující krok. Nepleťte si rozmýšlení s váhavostí. Nakonec se sami přesvědčíte, že jste zvolili správnou strategii.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Poslední dobou máte pocit, že se vám nedaří tak, jak byste si představovali. A netýká se to jen pracovního života, ale i toho soukromého. Možná nejsou ani tak na vině všechny ty okolnosti, které vám ve vašich očích škodí, ale váš příliš pasivní přístup. Nečekejte, až úspěchy přijdou k vám, začněte na nich pracovat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Menší trapasy vás budou provázet hlavně ve druhé polovině týdne – nejste na ně příliš zvyklí, ale berte vše s nadhledem, každý se občas chová jako slon v porcelánu. Vy nejste výjimkou. Pro vaše drobná zaváhání bude mít naštěstí vaše okolí shovívavé pochopení.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Snažte se ignorovat požadavky a nároky ostatních a soustřeďte se na své naděje a sny. Příliš často raději vyhovíte svému okolí, než abyste sledovali i vlastní zájmy. A i když to z vás dělá oblíbeného člověka, najdou se tací, kteří ve vás vidí snadnou kořist – někoho, koho je snadné zneužít
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Budete mít chvílemi pocit, že se vás vaše děti rozhodly zkoušet, kolik toho vy (a vaše nervy) ještě vydržíte. Jako by s počátkem jara přehodily výhybku a soutěžily o to, kdo vás „vytočí“ nejvíc. Nenechte se vyvést z rovnováhy – brzy se vše uklidní (však jste také byli dětmi).
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Konečně se vám povede oprostit se od „změti“ svých pocitů a budete schopni se na problém, který už nějakou dobu řešíte s partnerem/partnerkou podívat bez emocí, tak nějak „svrchu“. A ke svému překvapení zjistíte, že jste k němu přistupovali ze špatného konce. Řešení je nadohled!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Tento týden zjistíte, že vás kdosi z vašeho okolí zahrnul bez vašeho vědomí do svých plánů a představ. A i když se nejedná o nic nepříjemného nebo zákeřného, nebudete se moci zbavit pocitu, že se s vámi nejedná tak docela čestně. A na to jste obzvláště citliví.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat