Horoskop na týden od 15. do 21. května 2017 od naší astroložky Anny!

13.05.2017 | Zajímavosti

Jak nabitý týden mají před sebou Berani? A co hvězdy chystají na Vodnáře? Komu se bude dařit více v partnerství a komu naopak spíš v práci? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené neupřímnými kolegy?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Dávejte v práci pozor na kolegy, kteří se vás budou snažit přesvědčit, že jim jde jen a jen o vaše dobro a jednají ve vašem zájmu. Tento týden totiž zjistíte, že tomu tak vždy nebylo... A budete se muset vyrovnat s následky, které vám pracovní prostředí ani výkony právě nezpříjemní. Naštěstí máte kolem sebe i lidi, kteří vás v pravou chvíli dokáží podržet.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Následující týden vám hvězdy sešlou až téměř filosofickou náladu. Ačkoli býváte většinou nohama pevně na zemi, tentokrát se vám do mysli vkradou úvahy o vlastním směřování a naplněných i nenaplněných snech, s nimiž jste vstupovali do dospělého života. Snažte se ale příliš nesetrvávat v úvahách o minulosti, pamatujte, že každý se musí části svých ideálů vzdát, aby mohl naplnit jiné.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Zrozence ve znamení Blíženců tento týden dožene jejich vlastní minulost. Ačkoli se zdá, že nemůže jít o nic pozitivního, nebo dokonce příjemného, opak je pravdou. I když nepatříte k lidem, kteří by se rádi „přehrabovali“ v minulosti, nechejte se nyní dávnými událostmi inspirovat. Pomohou vám – trochu nečekaně – k řešení současných problémů.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Navzdory svým snahám a předsevzetím jste si právě uplynulý víkend zrovna moc neodpočinuli – kmitání mezi vyřizováním nejrůznějších restů, jež jste přes týden nestihli, a požadavky svých nejbližších vám na náladě a energii zrovna nepřidalo. A navíc už se na vás valí další nápor úkolů. Budete zkrátka v jednom kole, žádné jarní lenošení v prvních teplých slunečních paprscích se pro vás nechystá.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Tento týden budete řešit poměrně závažný problém, jenže navzdory své obvyklé rozhodnosti se ocitnete v koncích – jako byste měli v hlavě dva hlasy, které vám oba radí dobře, jenže oba úplně opačně. Na něco takového nejste zvyklí, většinou máte své priority jasně dané. A tak vám nezbude nic jiného než najít kompromis, nebo si nechat poradit od někoho, komu skutečně důvěřujete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Jste systematický člověk, a tak vám příliš nevyhovuje, pokud se musíte věnovat hned několika věcem najednou. Ne že by vám to dělalo nějaké potíže, ale máte vždy pocit, že když se nemůžete něčemu věnovat naplno, hrozí, že budete dělat chyby. A na to nejste příliš zvyklí. Zkuste se na chvíli odpoutat od své snahy o dokonalost, uvidíte, že se vám uleví. Slevte tento týden ze svých nároků na sebe sama!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Tento týden se (ne zcela mile) připomenou resty z minulosti. Věci, které jste odkládali a o nichž jste byli přesvědčení, že mohou ještě dlouho počkat na své splnění, najednou nesnesou odkladu. A tak vás čeká dohánění a stíhání na poslední chvíli. Na energii vám to dvakrát nepřidá, a tak si jarní dny příliš neužijete. Alespoň přátelé vás povzbudí, kdykoli to budete potřebovat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Tento týden budete mít v práci několikrát pocit, že by se vše nejlépe vyřešilo tím, kdybyste prostě se vším sekli a odešli. Ano, jaro je jako stvořené pro nové začátky, ale nepodléhejte svým touhám. Pamatujte, že věci zkrátka nejdou vždy podle plánu, který jste si vysnili. Ale to není důvod pro to, abyste se vzdávali. Najděte v sobě poslední zbytky odhodlání!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Konečně se vám povede oprostit se od „změti“ svých pocitů a budete schopni se na problém, který už nějakou dobu řešíte s partnerem/partnerkou, podívat bez emocí, tak nějak „svrchu“. A ke svému překvapení zjistíte, že jste k němu přistupovali ze špatného konce. To vám dá možnost vše zdárně vyřešit. Váš vztah se pročistí a zharmonizuje.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Přestaňte se vyhýbat plánování vlastní budoucnosti! Tento týden bude pro přemýšlení o tom, kam vlastně směřujete (a kam byste směřovat chtěli), naprosto ideální. Budete mít dostatek prostoru i času, abyste si urovnali myšlenky a touhy, abyste zhodnotili vše, čeho jste zatím dosáhli a čeho ještě dosáhnout můžete. Nestanovujte si žádné limity, dovolte si snít, buďte odvážní!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Plánování nikdy nebylo vaší nejsilnější stránkou, i když se paradoxně bez něho neobejdete. Jste zvyklí, že plány občas nevycházejí tak, jak byste si přáli, ale tento týden si budete připadat jako v extrému – ať se budete snažit sebevíc, vždycky se vám do programu vloudí něco nepředpokládaného. Než se tím začnete trápit, na chvíli se zastavte, zhluboka se nadechněte a začněte od začátku.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Ačkoli obvykle nemíváte problémy s respektováním autorit, tento týden se ponese ve znamení vašeho vnitřního boje právě s rozhodnutími některých z nich. Jako silná osobnost s poměrně jasnými zásadami a svědomím máte problém, pokud vás někdo nutí do věcí, s nimiž nejste vnitřně srozuměni. Jak se zachováte, může významně ovlivnit vaše další směřování. Zvažte proto všechna pro a proti!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:40
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat