Horoskop na týden od 30. července do 5. srpna 2018 od naší astroložky Anny!

28.07.2018 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Štíři? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Ryby? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

V zaměstnání se bude dařit především těm, kteří se nebojí prosazovat nové pracovní postupy a strategie. Invence a fantazie jsou pro vaše směřování zásadní! Proto buďte i vy odvážní a ukažte, že se nebojíte riskovat. Uvidíte, že to vaši nadřízení ocení!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Do podnikání se budete pouštět s opatrností a pečlivostí sobě vlastní. Rozhodně nehodláte nic podcenit! Přesto jste si jistí tím, co děláte, a váhavost vám nehrozí. Moc dobře víte, co chcete, i jak toho dosáhnout. Jen tak dál! Čekají vás úspěchy!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Tento týden je nejlepší čas pro podnikání, a dokonce také menší risk! Nacházíte se pod přízní Slunce a této šťastné konstelace by byla velká škoda nevyužít. Snažte se proto najít skryté možnost a cestičky i tam, kde je ostatní nevidí. Povede se vám to!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Jisté osobě padnete do oka. A nepůjde o žádné chvilkové zalíbení. Buďte si jisti, že vás potenciální partner bude obdivovat hluboce a upřímně. Je pak jen na vás, jak se svou šancí naložíte. Pozor na uspěchaná rozhodnutí. Nic není takové, jak se zdá!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Budete mít soucit se sociálně slabšími známými. I když byste se pro ně nejraději rozdali, dobře si uvědomujete, že byste je také mohli velice lehce dostat do nepříjemné situace. Naštěstí umíte rozlišit mezi upřímnou účastí a ponižujícím litováním.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Dovolenou si užijete podle svého gusta. I když nepůjde o žádné bujaré, luxusní hrátky, klid a pohoda s partnerem či nejbližší rodinou jsou pro vás mnohem důležitější a přínosnější. Dáte svým blízkým najevo, jak velice rádi s nimi trávíte svůj čas.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Do práce budete zapálení jako nikdy. Nic a nikdo vám nedokáže zabránit v tom, abyste dokázali cokoli, co si zamanete. Váš nadřízený bude doslova nadšený vaší odhodlaností a pílí. Jenom kolegové nebudou zářit štěstím. Žárlí totiž na vaše úspěchy.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Vaše bolavé srdce vyléčí nová láska. A můžete si být jisti, že tentokrát poznáte pravou tvář vašeho partnera. Upřímnost a otevřenost budou hlavními přednostmi vašeho vztahu. A vy si proto budete po dlouhé době připadat skutečně spokojení a šťastní.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Vaše touhy budou teto týden poněkud záletnické. Proto si pečlivě rozmyslete své priority. I když máte možná pocit, že vaše srdce mluví jasně, uvědomte si, že i city bývají občas zavádějící. Snažte se proto hlavně domyslet důsledky svých činů do budoucna!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Budete přemýšlet o obnovení dávného vztahu. I když si moc dobře uvědomujete, že dvakrát nelze vstoupit do stejné řeky, zároveň víte, že s jistým partnerem vás k sobě pojí mnohem více než jenom vzpomínky. Možná jste totiž našli svoji osudovou lásku!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Přerušíte kontakty s bývalým protějškem. I když to bude těžké rozhodování, uvědomíte si, že to bohužel jinak nejde. Potřebujete nyní nějaký čas sami pro sebe. Jen tak totiž získáte vnitřní integritu a pocit nezávislosti a svobody. A to potřebujete!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

V nové práci se velice rychle začleníte do kolektivu. Kolegové vám totiž budou od prvního pohledu připadat jako sympatičtí a příjemní lidé. A i když jistě narazíte i na ty, se kterými si budete rozumět méně, rozhodně nepůjde o žádné fatální spory.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:08
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:01
90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat