Těhotenství, porod, porodnice
Těhotenství, porod, porodnice. Co se děje s tělem v těhotenství, jak se vyvíjí dítě, radosti a strasti těhotenství. Rodit doma, nebo v porodnici a jak si vybrat tu správnou, jaký typ porodu zvolit, strach z porodu.
Ahoj můžete mi někdo doporučit cvičení pro těhotné? Je jich tolik a nevím z čeho si vybrat.
Těhotenský deníček svému miminku můžete psát na http://www.tehotnicek.cz/ Nebo si jen můžete přečíst...
Ahojky, Narazila jsem na Youtube na pěkné video.
Tady je odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=t-Df...
Zdravím, prosím vás, poradíte mi někdo, jaký prenatální test je nejlepší a hlavně nejspolehlivější? ...
Ahoooj :-) tak jsem před měsícem zjistila, že jsem těhotná a všichni se moc těšíme, je to mé první t...
Chtěla bych koupit teploměr do výbavičky pro naše mimčo, co se má narodit. Jaký byste mi doporučily?
Holky cítím se hrozně unavená a vyčerpaná, ale potřebuju ještě chvíli normálně fungovat a ne pořád p...
Ahoj holky, mam prasklinku na dvorci a zajimalo by me jak se to da nejlepe zahojit a jestli nemuzu ...
Mám jen takový rychlý dotaz. Ráda bych šla darovat vajíčka. Je to dobrý nápad? Není to nebezpečné? J...
Ahoj mamči, prosím poradte dárek pro těhotnou kamarádku :) Je teprve na začátku, ale chci pro ní ně...
Ahoj gynekolog mi dnes oznámil,že budu rodit asi císařem. Nevím zda mám být ráda,že to nebude aspoň ...
Ahojky. Jaké vitamíny jste braly v těhotenství?
Dobrý den, jsem už pár dní po termínu a vypadá to, že miminku se stále nechce ven. Chtěla jsem se ze...
Prosím, máte zkušenosti jak moc to doopravdy bolí po císařském řezu? jak moc mne to bude bolet?
Zdravím, plánuju těhotenství a zajímalo by mě, jestli už teď doporučujete brát vitamíny? Nebo stačí ...
Ahoj, chtěla bych se zeptat ohledně doplňků, co se dá brát v těhotenství. Dívala jsem se, že se jich...
Zdravím, znáte Gravimilk? Doporučila mi ho kamarádka. Měl by obsahovat dostatečné množství vitamínů,...
Ahojky :) Holky, prosím o radu... Právě jsem zjistila, že se nám zadařilo a čekáme miminko. Je to mo...
Dobrý den, našla bych tu prosím někoho, kdo má zkušenost s s klinikou IVF ve Zlíně ? Sestra by ráda ...
Diskutujte slušně, kultivovaně a k tématu. Nebudeme vám tu vypisovat výčet výrazů a frází, které do diskuzí nepatří, ale za použití selského rozumu ty nevhodné rovnou smažeme. Věříme, že naše diskuze pro vás budou přínosem a najdete zde odpovědi, které hledáte. Příjemné diskutování.