Horoskop na týden od 17. do 23. července 2017 od naší astroložky Anny!

15.07.2017 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Střelci? Komu se bude dařit více na poli kariéry a na koho čeká klid v oblasti vztahů? Co hvězdy chystají pro Berany? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené s rodinou?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Vyslechnete si obavy svého partnera. A budete překvapeni! Pravděpodobně by vás totiž nenapadlo, co všechno přidělává vašemu protějšku vrásky na čele. Pravdou však je, že v poslední době nejste ve vztahu nejvšímavější, zabýváte se hlavně sami sebou.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Tento týden utužíte své vztahy s kolegy. Vyrazíte si s nimi na skleničku a dozvíte se mnoho zajímavého z jejich profesního i osobního života. Uvidíte, že budete minulostí i současností svých spolupracovníků mile překvapeni! Týmu to jenom prospěje!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Láska vás může potkat všude, i na pracovišti! Nebraňte se proto sblížení s kolegou, může přinést vztah, jaký vás svou hloubkou velice překvapí. Proto se nebojte zariskovat a dejte svému spolupracovníkovi najevo, že proti schůzce rozhodně nic nemáte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Známí vám dohodí vynikající přivýdělek, který vám podstatně zvedne nejenom náladu, ale také vaše finanční možnosti. Budete svým přátelům za jejich laskavost velice vděční a pokusíte se jim ji oplatit. Máte totiž vynikající cit pro to, co se patří!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Vaší smůle v lásce konečně definitivně odzvoní. Opět najdete vnitřní rovnováhu a sebedůvěru, díky níž vám seznamování nebude dělat žádné problémy. A můžete si být jisti, že na opačné pohlaví to bude působit jako magnet! Máte opravdu široké možnosti.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

S přáteli oslavíte pracovní úspěchy. Můžete se těšit na velkou party plnou dobrot a především vynikající zábavy. Opět si potvrdíte, že sdílené štěstí je dvojnásobné štěstí. Proto jen tak dál. Uvidíte, že bude ještě mnoho příležitostí k radovánkám!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Jistou osobu doslova vychválíte do nebes. A nebudete nijak přehánět! Umíte ocenit schopnosti a přednosti druhých a nebojíte se je povzbudit. Moc dobře totiž víte, jak moc je motivace důležitá pro sebevědomí a ambice. Koneckonců sami máte chválu rádi.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Tento týden se rozhodnete utáhnout si opasek a začnete proto razantně šetřit. Připravte se však na to, že to nebude tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. Teorie zní v tomto případě mnohem lépe než praxe. Budete muset projevit velice silnou vůli.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

V tomto týdnu na vás budou kladeny přehnaně vysoké nároky. Partner bude chtít vypomoci v domácnosti, v zaměstnání vás nadřízený pověří neodkladným úkolem. Všechno zvládnete s lehkostí sobě vlastní a tím prokážete svou pracovní vytrvalost a sílu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Vše stíháte na poslední chvíli a známí přesto vyžadují, abyste veškerý svůj volný čas věnovali hlavně jim? V klidu vysvětlete, že v době dovolených skutečně nestíháte a vše jim vynahradíte po létě. Bohužel i na lásku budete mít velmi málo času.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

V tomto týdnu není třeba věnovat úklidu tolik času. Před prázdninami jste příbytek tak moc vysmýčili, že postačí jen lehké utření prachu či vyluxování. Můžete se v klidu věnovat mnohem zábavnějším činnostem. Sklenička s přáteli vám jistě zvedne náladu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Tento týden přeje především kamarádským vazbám. Proto soustřeďte pozornost na nejbližší přátele. Uvidíte, že si s nimi užijete nejenom spoustu zábavy, ale podaří se vám díky nim vyřešit také několik palčivých problémů. Spadne vám kámen ze srdce.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat