Horoskop na týden od 1. do 7. ledna 2018 od naší astroložky Anny!

30.12.2017 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Ryby? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Štíry? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Zjistíte, že vám vánoční nákupy vyprázdnily peněženku více, než by se vám zamlouvalo. Teď s tím však už nejde nic udělat. Musíte proto zavést alespoň na chvíli úsporný režim. I když to nebude žádná sláva, bohaté Vánoce vám za to každopádně stály!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

 

Navštíví vás rodiče. I když se na jejich návštěvu z jistých důvodů příliš netěšíte, nakonec zjistíte, že vaše strachy byly zbytečné. Užijete si milé chvilky se svými blízkými a veškeré sváry a nedorozumění budou v rámci novoročních oslav zapomenuty.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Vyrazíte na bujarý večírek, kde se s alkoholem rozhodně šetřit nebude. Jen pozor, abyste to nepřehnali. Místo veselých zážitků byste mohli lehce skončit s bolavou hlavou a velkou nejistotou ohledně toho, co se celý večer vlastně dělo. Všeho s mírou!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Nikde nezkazíte zábavu. A co víc, sami si užijete opravdu nezapomenutelný vstup do nového roku s partou dobrých přátel. Na zážitky tohoto týdne budete ještě dlouho a rádi vzpomínat. Jen nezapomeňte, že občas by neuškodilo zachovat vážnou tvář. Vše není pro smích.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Za silvestrovskou zábavu jste utratili hodně peněz. Rozhodně však nemůžete říct, že to byly špatně vynaložené finance! Naopak. Užili jste si skvělý večer plný zážitků, z nichž některé budou opravdu nezapomenutelné. Na vlně dobré nálady se budete vézt po celý novoroční týden.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Bez váhání odmítnete jistého ctitele, který se vám svěří se svými city. Ovšem pozor, je dost možné, že svého rozhodnutí budete později trpce litovat. Ukvapeným závěrem pošlete k vodě člověka, který by rozhodně stál za zamyšlení. Mějte oči dokořán!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Podaří se vám vylepšit všechny vztahy ve své rodině. Poděkovat můžete elánu a pozitivní energii, která z vás v poslední době přímo prýští! Pro druhé byste se rozdali. A vaše snažení bude mít odpovídající efekt! Vaši nejbližší zapomenou na problémy.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

V poslední době jste čím dál rozptýlenější a méně koncentrovaní na práci. Máte štěstí, že nad vámi jistý člověk drží ochranou ruku. Jinak by se totiž mohlo lehce stát, že byste se ocitli u šéfa na koberečku. Snažte se zapomenout na jistou osobu!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Finančně na tom nyní rozhodně nebudete nejlépe, což se dá po Vánocích pochopit. Budete se proto snažit šetřit, abyste si mohli zase brzo dopřávat svá oblíbená nákupní povyražení. U srdce vás však hřeje fakt, že se všechny dárky blízkým velmi líbily.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Rozhodnete se, že sedět doma vás už nebaví. Zorganizujete proto perfektní akci, která bude mít obrovský úspěch. Utvrdíte se tak nejenom ve svých pořadatelských schopnostech, ale také v tom, že zažít něco hezkého rozhodně stojí za trochu té námahy.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Navážete nová přátelství. I když se možná zdá, že půjde jen o dočasné známosti, budoucnost vás utvrdí v opaku. Poznáte pár milých lidí, z nichž někteří se pro vás stanou nepostradatelnými. Chce to jen trochu společenské iniciativy a odvahy riskovat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Konečně se vám podaří splatit svůj starý dluh. Nebude to sice lehké, ovšem s trochou iniciativy a pozitivního přístupu to zvládnete. Jen nepropadejte skepsi. Problémy a strasti mají vždy řešení. Nedělejte proto z komára velblouda a začněte jednat!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat