Horoskop na týden od 29. ledna do 4. února 2018 od naší astroložky Anny!

27.01.2018 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Štíři? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Berany? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Vše, co máte, se rozhodnete investovat do dětí. Čas věnujete zimním výletům a veselým hrám, peníze vložíte do dárečku pro radost a zajištění budoucnosti. Bezdětní by měli začít uvažovat o nějakém ukládání úspor na rodinu. Přece jen to není zrovna laciná záležitost.  
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

 

Býci v tomto týdnu budou přehnaně precizní. Ovšem šlapat na paty budete lidem kolem sebe, nikoliv sobě samým. Budete vyžadovat kvalitní pokrmy a perfektně zorganizovanou domácnost. Než však pošlapete snahy jiných, přiložte taky trochu ruce k dílu!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Všední život budete sdílet po boku milovaných osob, což vám dodá pocitu sounáležitosti, lásky a podpory, kterou teď tolik potřebujete. Jen tak se můžete vrhat do realizace nových snů. Musíte mít prostě pocit, že tím něco budujete pro své nejbližší.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Raci jako vždy nezklamou a budou se celý týden intenzivně věnovat tomu, co je pro ně podstatné. Svému zaměstnání. Ačkoliv to už hraničí s workoholismem, dobře odvedená práce vás dělá šťastnými. Jen s rodinou diskutujte i o něčem jiném, než je práce.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Ačkoliv jste si přáli se tomu vyhnout, hvězdy se postarají o pravý opak a připomenou vám právní záležitosti. O obálky s pruhem nebude nouze, budete muset řešit nějaké spory. Alespoň se tak ale brzo budete moci věnovat příjemnějším záležitostem.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Zadaní zrozenci nebudou mít čas na nic jiného, než věnování se s partnerem jeden druhému. Přijde řeč i na společný život, děti či bydlení. Nezadaní, kterí touží po vztahu, konečně potkají někoho, kdo je zaujme jak fyzickým vzhledem, tak i osobností.  
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Budete mít tendence prožít něco nového, vzrušujícího. Zadaní se s partnerem doma budou trochu nudit, tak vymyslí nějakou bláznivou aktivitu, nejlépe i se společnými přáteli. Týden přeje adrenalinovým sportům. Stačí si z nepřeberného množství vybrat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Štíři se budou snažit vymanit ze spárů stresu a uklidnit mysl. V první polovině týdne se do toho ještě nepouštějte, jelikož stres pro vás bude hnacím motorem, jak zvládat velké množství práce. O víkendu najdete způsob, jak docílit harmonie mysli.  
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Napětí kolem vás povolí a budete se moci oddávat činnostem, jež jsou vám milé. Na pohodlí si však brzy zvyknete a už nebudete chtít dny prožívat jinak. Koncem týdne se ale budete muset vrátit nohama na zemi a zjistíte, co všechno jste zameškali.  
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Kozorozi budou vystaveni spárům budoucí rodiny, která z nich bude tahat veškerá moudra týkající se jejich života. Nakonec ze všech choulostivých témat s přehledem vykličkujete a ve finále si skvěle popovídáte. Opravdu se nakonec budete cítit jako doma.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Ti zadaní se mohou těšit z laskavých okamžiků po boku polovičky, zpočátku týdne ale bude třeba trochu v zaměstnání zabrat, láska musí na chvíli stranou. Nezadaní se budou oddávat nezávaznému sexu, ale koncem týdne jim přece jen někdo zamotá hlavu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Když se rozhlédnete kolem a vyslechnete životní příběhy svých přátel, pocítíte, že máte dostatek životních zkušeností na to, abyste jim mohli dát nějaké rady do života. Nejprve se ale ujistěte, zda o to vůbec mají zájem. Ať je svými řečmi nenudíte.  
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat