Horoskop na týden od 16. do 22. dubna 2018 od naší astroložky Anny!

14.04.2018 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Vodnáři? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Váhy? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tento týden vás čeká příjemná novinka! Bude to váš protějšek, kdo vás překvapí milou zprávou. Neskrývejte nadšení a dejte svému partnerovi najevo, jak moc vás potěšil. Uvidíte, že náladu tak zvednete nejenom sobě. Sdílené štěstí je dvojnásobné štěstí.  
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Je načase se zamyslet nad současnou finanční situací a zvážit další kroky. I když se vám to možná nebude dvakrát zamlouvat, je načase začít šetřit. Nemusíte se ihned uchýlit k asketickému životu o chlebu a vodě, ale rozumné úspory jsou na místě.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Čeká vás roztržka s partnerem. Jádro problému bude vězet v jeho rodině, což si však váš protějšek ne a ne uvědomit. Než se pustíte do nerovného boje s větrnými mlýny, uvědomte si, že tento spor nemůžete vyhrát. Partner bude stát vždy při rodině.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Tento týden se projeví váš talent a čich pro příležitost. Podaří se vám totiž uskutečnit velice výhodnou koupi. I když vás možná bude okolí od investice odrazovat, věřte své intuici. Nakonec se potvrdí úsloví, že risk je zisk. Pak budete jen slavit.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Úsloví v nouzi poznáš přítele se ukáže být více než pravdivé. Váš kamarád bude nutně potřebovat pomoc, když se k němu ostatní otočí zády. Dokažte, že si pojmenování přítel zasloužíte, a předveďte se v tom nejlepším světle. V budoucnu se vám to vrátí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Že byste se konečně rozhodli usadit a zklidnit svůj dosud rozbouřený život? Na obzoru se totiž rýsuje vážná známost, která se podstatně liší od všech vašich předchozích milostných románků. Je jen na vás, zda svoji příležitost dotáhnete do konce.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Zamyslete se, kdy naposledy jste se setkali s rodinou. Že už je to nějaká doba? V tom případě byste měli své blízké opět navštívit. Čím déle budete vzájemné setkání odkládat, tím větší výčitky budete mít. Vaši blízcí vás rádi uvidí, tak neváhejte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Tento týden se k vám peníze doslova pohrnou! Faktem však je, že to nebude tak úplně vaše zásluha. O to větší však budete mít z nečekané finanční injekce radost. Uvědomte si, že štěstí je sice krásná, ale vrtkavá věc, a do budoucna se více snažte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Ve vašem milostném vztahu konečně zavládne pohoda. Však už také bylo načase, období bouřek trvalo poněkud déle než obvykle. Proto si nyní příjemnou a laskavou atmosféru náležitě vychutnejte. Vy i váš partner si zasloužíte vzájemné projevy lásky.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

V poslední době máte pocit, že to s vaším partnerem už není, co bývalo. Rozhodnete se proto oživit váš vztah. Ať už zvolíte jakýkoli způsob, od romantické večeře po adrenalinový zážitek, jednoznačně je to krok tím nejlepším směrem! Jen tak dál.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

V pracovní oblasti budete sklízet jeden úspěch za druhým. Důvod? Vlije se vám do žil nová energie, která způsobí, že budete mít nejenom spoustu sil, ale také budete hýřit nápady a invencí. To vše váš zaměstnavatel samozřejmě rád náležitě ocení!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Konečně překonáte únavný spor se sousedy. Ústupky budou třeba na obou stranách, ale ruku na srdce, není dobrý sousedský vztah důležitější než pocit zadostiučinění po dílčím vítězství? Kompromis navíc uspokojí obě strany. Zakopejte válečnou sekyru.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Brokolicové placičky

(1 hlasů)

Lasagne

(1 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat