Horoskop na týden od 27. srpna do 2. září 2018 od naší astroložky Anny!

25.08.2018 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Střelci? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Váhy? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

I když jde o těžké rozhodnutí provázené bolestí, nakonec zjistíte, že odchod z nefungujícího vztahu pro vás bude vysvobozením. Musíte se oprostit od starých známých jistot a připravit se na fakt, že nový život bude možná nejistější, ale ne horší.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Potomci vás budou bezmezně obdivovat. Buďte si jisti, že vaše děti ve vás vidí své hrdiny a idoly. Může vás to hřát u srdce, zároveň však ale nesmíte zapomenout na fakt, že s touto pozicí přichází také velká zodpovědnost. Nezklamte své nejbližší!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Začnete si spořit na budoucnost. A i když nyní máte do kapsy celkem hluboko, zjistíte, že stále existují rezervy. Možná vás úsporná opatření budou mrzet, ovšem buďte si jisti, že se vám bohatě vyplatí. Časy hojnosti opět přijdou, jen musíte vytrvat!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Uspořádáte rodinnou oslavu. I když jako vrchní organizátoři budete mít strach o její průběh, buďte si jisti, že se celá akce náramně povede. Hosté budou nadšeni a vy díky tomu v sedmém nebi. Navíc se dozvíte spoustu novinek ze života příbuzenstva.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Budete mít pocit, že vám partner křivdí, a okamžitě se začnete bouřlivě ohrazovat. Jenom si dejte pozor, aby vaše reakce nebyla přehnaná. Je to totiž dost možné, že reagujete přecitlivěle. Uvědomte si proto, že váš protějšek nic špatného nezamýšlel.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Vaše úspory se povážlivě ztenčí, přesto vám to nijak vadit nebude. Užíváte si života plnými doušky a nad finančními záležitostmi jednoduše nepřemýšlíte. A dobře děláte! V současné době žijete okamžikem a proto máte poněkud jiné priority než peníze.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

V lásce se vám konečně podaří překonat jistou překážku, se kterou jste se potýkali již delší dobu. Budete proto v sedmém nebi! Nakonec zjistíte, že onen problém rozhodně nebyl tak nepřekonatelný, jak se zdál. Chtělo to jenom odhodlání a pevné nervy!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Tento týden se budete věnovat především vlastní domácnosti. A buďte si jisti, že všechny investice, které do ní vložíte, se bohatě vyplatí! Nové vybavení udělá radost nejenom vám, ale i celé vaší rodině. Na některých věcech se jednoduše nemá šetřit!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Tento týden navštívíte své staré známé, které jste však již nějakou dobu neviděli. I když zpočátku budete trochu nesví, brzy se rozpovídáte. Nakonec si užijete velice příjemný den plný milé konverzace a humoru. Měli byste udržovat styky i nadále!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Budete mít neodbytný pocit, že vás jistý kolega či kolegyně zamilovaně sleduje. A vzhledem k tomu, že se vaše intuice málokdy plete, měli byste jednat velmi opatrně. Zkuste dát dotyčnému nenápadně, nicméně jasně najevo svůj názor na celou situaci.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Nový spolupracovník vás rozhodně nenechá chladnými. Zjistíte, že vás na něm přitahuje cosi, co sami nedokážete definovat. Přesto se snažte ovládat své vášně a na základě pragmatismu a chladné logiky se rychle rozhodněte, jak dál. V sázce je mnohé.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

V zaměstnání se vám podaří získat mnohem více pravomocí. Úspěch vás sice bude hřát u srdce, ovšem nezapomeňte na fakt, že s povýšením přichází také podstatně větší zodpovědnost. Naštěstí však máte odvahu a víte, že se na sebe můžete spolehnout.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat