Horoskop na týden od 12. do 18. listopadu 2018 od naší astroložky Anny!

11.11.2018 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Ryby? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Střelce? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tento týden si budete připadat přitažliví a docenění. Ovšem pozor, vaše zdání nemusí být založeno na pravdě. Spíše je dáno vaší spokojeností se sebou samými. Proto se nezapomeňte rozhlížet kolem sebe. Myslete i na druhé, máte sklon k sebestřednosti.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Začnou se vám hromadit peníze a vy zauvažujete, co s nastřádanými financemi uděláte. Nebojte se experimentovat a třeba trochu zariskovat! Občas je nutné jednat odvážně. Uvidíte, že se vám neotřelé nápady spojené s prozíravostí a racionalitou vyplatí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Nezadaní, mohli byste se lehce zamilovat. Proto mějte oči na stopkách a vyhlížejte toho pravého. A pokud jej najdete, nepřemýšlejte a jednejte srdcem. Povede vás tím nejlepším směrem! Důvěřujte sami sobě a své intuici. Uvidíte, že se to vyplatí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Podělíte se s kamarády o veselé historky, které vás v poslední době potkaly. Sebeironie je velký dar a vaši blízcí jej umí velmi ocenit. Budete rádi, že se umíte zasmát sami sobě. Život tropí hlouposti, ale s úsměvem na tváři jde všechno mnohem lépe!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Ke svým blízkým budete velice štědří. Umíte ocenit jejich zájem a víte, že vás podrží za každé situace. Svou vděčnost proto vyjádříte velkorysým chováním i dary. Uvědomujete si, že to není nutné, ale o to raději vynaložíte úsilí. Děkovat je důležité!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Práci, kterou jste dosud zanedbávali, doženete bez větších obtíží. Lehce byste proto mohli získat dojem, že vlastně není nutné se snažit. Opak je pravdou! Pokud vám stačí malé úsilí ke splnění povinností, představte si, kam až to můžete dotáhnout.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Objeví se staré potíže, které vám ukáží, že směr, kterým jdete, možná není tím pravým. Pokuste se najít pravou příčinu problémů. Uvidíte, že jen tak se starostí zbavíte jednou provždy a konečně naleznete nové obzory a perspektivy. Proto neváhejte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Narazíte na vynikající inzerát s lákavou nabídkou práce. Příležitosti se okamžitě chopíte, což je jenom dobře. Ovšem nezapomeňte, že není všechno zlato, co se třpytí. Lehce byste mohli naletět zdánlivě snadnému výdělku. Možná jde jenom o vábničku!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Pochvala od osoby opačného pohlaví vám podstatně zvedne sebevědomí. V poslední době jste v poněkud křehkém psychickém stavu, a proto budete dotyčnému za jeho laskavá a lichotivá slova velice vděční. Uvědomíte si, že vše bude zase dobré! Jen tak dál.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

S přáteli oslavíte pracovní úspěchy. Můžete se těšit na velkou párty plnou dobrot a především vynikající zábavy. Opět si potvrdíte, že sdílené štěstí je dvojnásobné štěstí. Proto jen tak dál. Uvidíte, že bude ještě mnoho příležitostí k radovánkám!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Objeví se nečekaný sok v lásce. Dáte svému partnerovi najevo, že vám na něm velice záleží, ale zároveň odmítnete bojovat o jeho přízeň. Víte, že lidé se koupit nedají, a proto se spolehnete sami na sebe. To, že důvěřujete svému vztahu, se vyplatí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Zjistíte, že si vás v zaměstnání hluboce váží. A budete za to vděční! Uvědomujete si totiž, že ocenění není zdaleka takovou samozřejmostí, jak by se mohlo zdát. Dáte svým kolegům najevo, že i vy si jejich práce ceníte. Víte, že bez nich by to nešlo.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat