Horoskop na týden od 11. do 17. února 2019 od naší astroložky Anny!

09.02.2019 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Panny? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Raky? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Doslova zakopnete o svůj ideál. Budete právem zcela nadšeni, pokud však necháte iniciativu na svém objevu, mohli byste být rychle zklamáni. Nezapomeňte, že pokud něco chcete, musíte za tím jít. Jen těžko vám spadne štěstí do klína jen tak. Jednejte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Podaří se vám dosáhnout toho, co jste si nedávno zamanuli. Poděkovat můžete jen sami sobě! Prokázali jste sílu, odvahu a vytrvalost. To vše vám pomohlo přiblížit se svému snu. Tento týden se ponese ve znamení radosti a euforie. Vychutnejte si obojí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Zvednete svému kolegovi náladu. Bystře totiž poznáte, že se necítí nejlépe, a využijete svůj bavičský potenciál. Vykouzlit úsměv na tváři se vám opravdu podaří, nezapomeňte však, že si dotyčný potřebuje především popovídat. Věnujte mu proto svůj čas.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Ctitelům či ctitelkám nasadíte laťku neobyčejně vysoko. Vysokými nároky rozhodně nešetříte. Koneckonců nejvíce přísní jste sami na sebe. Právem proto požadujete dokonalost i po svém protějšku. Měli byste si však uvědomit, že to není záruka štěstí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Podaří se vám získat sympatie svého nadřízeného, a to bez zbytečného podlézání či nadbíhání. Kolegové si možná budou myslet opak, tím se však nemusíte trápit. Jenom vám závidí! Důležité je, že vaše snaha a píle budou oceněny. Važte si sami sebe!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Náklonnosti k novému objevu vám zvedne náladu a donutí vás na sobě více pracovat. A co víc, sympatie rozhodně nebudou jednostranné! Můžete se proto těšit na týden plný letmých doteků a nenápadných pohledů. Rodící se láska je vždy nejkouzelnější!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Prudká a bouřlivá přeháňka, která se nedávno prohnala vaším vztahem, bude rychle zapomenuta. Mezi vámi a partnerem pak zavládne harmonie a pohoda, po které jste tak dlouho toužili. Vše se vrátí do starých kolejí a vy si budete užívat jeden druhého.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Kolega vám pomůže s prací navíc. I když se zpočátku budete naoko bránit, nakonec budete velice rádi, že vám váš spolupracovník podal pomocnou ruku. Doslova vám tak vytrhl trn z paty. Važte si jeho zájmu a ochoty pomoci. Budete mít možnost ji oplatit!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Fantazie vám bude v zaměstnání pracovat na plné obrátky, a nejen to! Dokážete převést myšlenky v činy, což ocení nejenom vaši kolegové, ale hlavně váš šéf. Připravte se však na to, že tento týden bude velice náročný. Přesto se snaha bohatě vyplatí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

V práci bude panovat poněkud napjatá atmosféra. Je to dáno tím, že v poslední době se ani vám, ani kolegům nedaří podle představ. Nepříjemným chováním však jen přiléváte olej do ohně! Zkuste raději zapomenout na všechny mrzutosti a více se usmívat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

S novým kolegou se budete skvěle doplňovat. A to nejen po stránce schopností, ale i povahy! Je proto dost možné, že získáte nového přítele, se kterým si budete perfektně rozumět. Jen dejte pozor, abyste se při konverzaci stačili věnovat také práci!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

V lásce budete mít možnost výběru. Ne všichni ctitelé to však s vámi myslí úplně upřímně. Je tedy na vás, abyste poznali pozlátko od opravdových a hlubokých citů. Ve finále bude vaším vodítkem srdce. To totiž samo nejlíp ví, s kým vám bude nejlépe.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Kapr se zeleninou

(3 hlasů)

Rizoto

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat