Horoskop na týden od 22. do 28. července 2019 od naší astroložky Anny!

22.07.2019 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Blíženci? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Váhy? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Jste zadaní? Přesto se vám může stát, že se vám budou myšlenky toulat okolo jiné osoby. Přesto vše zůstane jen u platonického snění. Moc dobře si uvědomujete, že partner je pro vás prioritou číslo jedna. Jde jen o to, že jinde se zdá tráva zelenější.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Vše, co tento týden učiníte, uděláte ve prospěch svých blízkých. Zapomenete na vlastní sobecké zájmy a budete se snažit, aby se lidé, kteří jsou pro vás důležití, měli co nejlépe. A podaří se vám to. Buďte si jistí, že se vám vaše dobré skutky vrátí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

V lásce se rozhodně nespokojíte s málem. Právě naopak, vaše požadavky budou takřka nesplnitelné. Je dobře, že máte laťku vysoko, na druhou stranu byste si však měli uvědomit, že občas lpíte na banalitách. Ujasněte si své priority a těch se držte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

V zaměstnání vás budou nadřízení dávat za příklad kolegům. Budete tím značně polichoceni, zároveň si však moc dobře uvědomujete, že vaše úspěchy jsou zásluhou celého kolektivu. Proto nezapomenete na spolupracovníky, kteří se na úspěchu podíleli.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Partner vám dokáže, co pro něj znamenáte. Pokud jste tedy dosud pochybovali o vašem současném vztahu a jeho budoucnosti, tento týden se ujistíte, že veškerá skepse je zbytečná. Užijte si pocit, že se vaše společná budoucnost jeví velice nadějně.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Pracovně i finančně se vám bude tento týden mimořádně dařit. Buďte si jisti, že vás vaši nadřízení vychválí do nebes a navíc k tomu přidají i odpovídající finanční prémie. Je dost možné, že se setkáte se závistí kolegů, ovšem to vám radost nezkazí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

V citové oblasti se budete cítit značně rozpolcení. Na jednu stranu toužíte po stálém a stabilním vztahu, který by vám dal jistotu a klid. Na druhou stranu máte pocit, že se ještě nechcete usadit a rádi byste si užívali nezávazného stylu života.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Život vám rozjasní láska. A rozhodně nepůjde o jen tak ledajakou známost. Tentokrát cítíte, že dotyčný či dotyčná by mohli být těmi pravými partnery pro život. Přesto se raději neukvapujte ve svých závěrech. Žijte přítomností a budoucnosti dejte čas.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Od práce se nenecháte nikým rozptylovat. Naopak, vaše koncentrace na výkon bude extrémní. Připravte se proto na to, že se setkáte s nepochopením okolí. Ostatní mají jednoduše jiné priority. Snažte se to tolerovat a nepouštějte se do zbytečných hádek.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

V současné době jste sami se sebou nadmíru spokojeni. Druhé pohlaví proto přitahujete jako magnet. Sebejistota a dobrá nálada z vás přímo sálají. Je to však dáno především vaším spokojeným partnerským životem. Nápadníky proto budete muset zklamat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Vydařená milostná schůzka vám dá nové naděje. Konečně překonáte veškeré splíny a pesimistické nálady. Uvědomíte si, že život přináší různá překvapení. Nikdy nevíte, na co zrovna narazíte. Proto se nesmíte poddávat depresím. Vše vždy dobře dopadne!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Nenecháte se přinutit ke koupi věci ve spěchu. Moc dobře si totiž uvědomujete, že rčení Práce kvapná málo platná platí téměř stoprocentně. Proto tedy odmítnete jakékoliv předčasné závěry a zbrklá rozhodnutí. A uděláte jenom dobře! Nestojí to za to.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Želví maso

(1 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat