Horoskop na týden od 13. do 19. února 2017 od naší astroložky Anny!

13.02.2017 | Zajímavosti

Vodnáři, přesně stanovený rozvrh je jediným, co vás uchrání před zešílením. Panny, pokud jste single, nenechejte si tento týden ujít žádnou příležitost ke společenskému životu! Býci, věc, v niž jste již nějakou dobu doufali, bohužel nevyjde zcela podle vašich představ. A co čeká ostatní znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Začínáte si uvědomovat, že ž vám zbývá jen posledních pár dnů na projekt (a nemusí se jednat jen o ten pracovní, ale i soukromé snažení), který ve vašem životě hraje důležitou roli. Proto bude příští týden v této oblasti kritický. Nepanikařte a zkuste se nejprve nad vším pořádně zamyslet. Ke svým nejbližším pak buďte maximálně upřímní – neunikne jim totiž, že vás něco trápí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Zrozence tohoto znamení nečeká právě nejklidnější týden. Věc, v niž jste již nějakou dobu doufali, totiž nevyjde zcela podle vašich představ. Ačkoli to neznamená, že se na vás řítí nějaká katastrofa, scházet vám bude uspokojení, které byste za příznivých výsledků pocítili. Bohužel, vaši rozčarovanost nebude zcela schopno pochopit ani vaše okolí, a tak si dobré nálady příliš neužijete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Tento týden nebude nakloněn nějakým zásadním rozhodnutím. Zkuste se jim proto raději vyvarovat a nenechte se k nim svým okolím zbytečně natlačit. Důvěřujte své intuici a vše důkladně promyslete. Mohlo by se totiž stát, že ve spěchu přehlédnete detail, který zásadně (a především negativně) ovlivní vaše další směřování. Pro tento týden tedy platí, že méně je skutečně více.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Zrozencům tohoto znamení bude následující týden přát především v oblasti vztahů a rodinného života. Díky tomu z vás spadne také dlouho potlačovaná tíha a budete si s rodinou zase o něco blíž. Pozor si dejte jen v práci – někteří kolegové na vás v nestřeženém okamžiku zkusí „hodit“ úkoly, které by měli splnit sami. Nedejte se.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Plánování. To je slovo, které ovládne většinu právě začínajícího týdne. Zatímco vaše okolí nechává vše na poslední chvíli a utápí se v hledání nejrychlejších řešení, vy jste o několik kroků napřed a vše máte v hlavě dokonale srovnané. Jen při všem tom plánování a organizování dávejte pozor, abyste zbytečně nezasahovali do svobody rozhodování vašim nejbližším.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Pokud jste single, nenechejte si tento týden ujít žádnou příležitost ke společenskému životu! I když se vám nebude chtít po práci ještě někam vyrážet, přemozte se! Přibližně v polovině týdne vás totiž čeká příjemné setkání. Jestliže jste zadaní, můžete očekávat od svého partnera/partnerky velmi příjemné překvapení. Především v pátek nastane ve vašem vztahu téměř harmonie.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Pokud už nějaký čas po něčem toužíte, zkuste si splnění tohoto snu zase o něco přiblížit! Nezáleží na tom, zda se vaše sny upínají k pořízení nové věci, zdokonalení sebe sama nebo k návštěvě nějakého více či méně exotického místa – pamatujte, že i sebemenší sny mají smysl, a i když se některé „velké“ sny zdají nedosažitelné, není třeba je zavrhovat!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Pokud budete předpokládat, že vám lidé dokáží číst myšlenky, dočkáte se tento týden nepříjemného střetu s realitou. Budete muset zapracovat na své komunikaci, zpřesnit své požadavky a promluvit o svých přáních a touhách. Ačkoli vám takováto otevřenost není právě nejpřirozenější, zjistíte, že se vám – minimálně tento týden – může rozhodně vyplatit!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Tento týden budete mít pocit, jako že vám patří svět a nic vám nemůže „skočit“ do cesty. Snažte se v sobě najít trochu pokory a berte více ohled na druhé, kteří mohou být vaším suverénním postojem zaskočeni. Nechávejte své nejbližší více nahlédnout do vašich plánů. Možná kousek své dobré nálady přenesete i na ně, za což vám budou vděční!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Tento týden se ozvěte člověku, kterého jste již nějakou dobu zanedbávali (ať už schválně nebo bez nějakého jasného důvodu – prostě proto, že jste se míjeli). Váš pokus o navázání kontaktu přijde v pro něj velmi důležitou chvíli, čímž navíc odpadne pocit rozpaků z dlouho odkládaného rozhovoru. Navažte na dávné přátelství a čerpejte z něj energii!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Pro následující týden bude vaším nejlepším společníkem diář. Valí se toho na vás tolik, že ani nebudete mít jinou možnost, než vše do posledního puntíku plánovat. Nakonec zjistíte, že přesně stanovený rozvrh je jediným, co vás uchrání před zešílením. Ale nemyslete, že budete mít zcela vyhráno – držet se plánu vám dá pěkně zabrat. Nepolevujte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

V následujícím týdnu postihne zrozence tohoto znamení přímo „rebelská“ nálada. Ačkoli to nemíváte úplně ve zvyku, chuť porušovat pravidla a vytvářet svá vlastí vás úplně ovládne. I když není občas na škodu popustit trochu uzdy fantazie, dejte pozor, aby vás touhy po boření řádu nezavedly někam, kam nechcete. Mohli byste si totiž nepěkně ublížit (a to jak v přeneseném významu, tak i doslova).
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat