Horoskop na týden od 3. do 9. dubna 2017 od naší astroložky Anny!

01.04.2017 | Zajímavosti

Blíženci, nebojte se na sobě pracovat, a to i přesto, že na osobní růst budete muset vynaložit nějaké finanční prostředky. Panny, pokud máte v plánu vyrazit za zkušenostmi, je tento týden naprosto ideální doba. Kozorozi, pozor na to, jak budete tento týden jednat se svým protějškem.

Beran (21. 3.–20. 4.)


Falešná obvinění, která vám v týdnu přidělávala vrásky, se konečně vyjasní. A to k vašemu prospěchu! Spadne vám obrovský kámen ze srdce a konečně si budete moci užívat jarního počasí. Vezmete si ze situace ponaučení pro příště a budete obezřetnější!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Ohlédnete se do minulosti a to, co tam uvidíte, ve vás vzbudí rozporuplné pocity. I když se zpočátku nebudete cítit nejlépe, postupně zjistíte, že jisté události, ač negativní, vás v životě nasměrovaly na správnou cestu. Melancholie rychle přejde.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Nebývalé úspěchy v zaměstnání vám dodají chuť do dalšího snažení. Vaše motivace je nyní obrovská. Nebojte se na sobě pracovat, a to i přesto, že na osobní růst budete muset vynaložit nějaké finanční prostředky. Uvidíte, že se snaha bohatě vyplatí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Partnerské neshody v těchto dnech rozhodně nejsou vyloučené. Přesto se nemusíte děsit zuřivých hádek. Každá výměna názorů může být konstruktivní a přinést pozitivní výsledky. A přesně to se vám povede. Stačí jenom, když se nebudete okamžitě urážet.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Peníze, které ušetříte, nebudete raději utrácet. Uvědomujete si, že budoucnost je nejistá, a proto začnete šetřit na horší časy. I když se vám mnozí budou vysmívat za přehnanou opatrnost, uvidíte, že se vám prozíravost v budoucnosti bohatě vyplatí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Hvězdy přejí delším obchodním cestám. Pokud tedy máte v plánu vyrazit za zkušenostmi, je tento týden naprosto ideální doba. I když jisté obavy z neznámého jsou naprosto přirozené, věřte, že k nim nemáte důvod. Kam půjdete, tam také uspějete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Budete se obávat odmítnutí a z toho důvodu budete své city k jisté osobě skrývat. Nezoufejte, tato situace nebude trvat příliš dlouho! Velmi brzy zjistíte, že kdo nic nedělá, sice nic nezkazí, ale ani nezíská. Proto se rozhodnete jít s kůží na trh.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Protějšek vám pomůže s povinnostmi a úkoly. Jeho ochotu hluboce oceníte, vytrhne vám totiž trn z paty. Vymyslíte pro něj velice příjemnou odměnu a dáte mu najevo, že si jeho laskavosti vážíte. Je skvělé, že se můžete jeden na druhého spolehnout.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Budete stále hrdí na své nedávné úspěchy. Moc dobře si totiž uvědomujete, že nešlo o dílo náhody, ale o výsledek trpělivé mravenčí práce a nebývalého odhodlání. Proto se výsledky budete kochat ještě dlouho. A po právu! Jen pozor, nenoste nos nahoře.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Mezi dlouhodobými partnery hrozí odcizení. Proto si dejte velký pozor na to, jak budete tento týden se svým protějškem jednat. Uvědomte si, že ani jeden nejste v nejlepším rozpoložení, a tudíž by mohly i nevinné poznámky vyznít jinak, než zamýšlíte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

V zaměstnání přijde vaše velká chvíle. Proto mějte oči na stopkách a nedovolte, aby vám jedinečná příležitost unikla. Nejenom, že se můžete skvěle zviditelnit, ale také se vám podaří získat spoustu cenných zkušeností, které se budou v budoucnu hodit!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Partner vám dokáže, co pro něj znamenáte. Pokud jste tedy dosud pochybovali o vašem současném vztahu a jeho budoucnosti, tento týden se ujistíte, že veškerá skepse je zbytečná. Užijte si pocit, že se vaše společná budoucnost jeví velice nadějně.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:37
78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:37

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat