Horoskop na týden od 8. do 14. května 2017 od naší astroložky Anny!

06.05.2017 | Zajímavosti

Jak nabitý týden mají před sebou Váhy? A co hvězdy chystají na Berany? Komu se bude dařit více v přátelství a komu naopak spíš v lásce? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené s láskou?

Beran (21. 3.–20. 4.)


I když jde o těžké rozhodnutí provázené bolestí, nakonec zjistíte, že odchod z nefungujícího vztahu pro vás bude vysvobozením. Musíte se oprostit od starých známých jistot a připravit se na fakt, že nový život bude možná nejistější, ale ne horší.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Je možné, že se provalí vaše milostné avantýry, kterých jste se dopustili v minulosti. Přestože máte pocit, že jde o dávno promlčené záležitosti a že v současné době je situace úplně jiná, připravte se na to, že partner bude mít poněkud jiný názor.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Napětí v domácnosti by se dalo krájet. Pokud ohledně důvodu tápete, vzpomeňte si na laškovné pohledy, které jste věnovali jisté osobě. Je totiž velice pravděpodobné, že to váš protějšek vnímal jako flirtování. Snažte se být v tomto ohledu diplomaty.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Buďte připraveni na ostřejší konflikt ohledně peněz! Vašim blízkým se pravděpodobně nebude zamlouvat fakt, že máte rodinné finance pevně v rukou. V názorech na jejich využití se totiž diametrálně rozcházíte. Zkuste proto najít společný kompromis!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Můžete se těšit na příjemné chvilky se svými ratolestmi, které vám budou vyprávět své vtipné školní příhody. Nejenom, že se skvěle pobavíte, ale zároveň si také vzpomenete na svá dětská léta a eskapády, které je provázely. Nostalgii se nevyhnete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Budete mít přelomovou možnost získat nové zaměstnání! Je to velice zásadní krok, a proto si necháte čas na rozmyšlenou. Hlavou se vám honí všelicos, měli byste si však odpovědět na otázku, zda pochybnosti nepramení jen ze strachu cokoliv změnit.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Tento týden se doma příliš zdržovat nebudete, mnohem více vás bude lákat společnost a zábava. Neutíkáte však od svých vlastních myšlenek a starostí? Upřímně si odpovězte na to, zda vaše touha neustále něco dělat není jen zástěrka hlubšího problému.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Rozhodnete se utvořit si železnou finanční rezervu na horší časy. I když víte, že v případě nouze máte dobré známé a přátele, kteří by vám pomohli, nehodláte nic riskovat. Vaše prozíravost se vám vyplatí. Navíc budete o mnoho klidnější a jistější.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

V oblasti lásky potřebujete nutně povzbudit, cítíte se totiž značně nejistí a mohlo by se vám lehce stát, že se dopustíte chybného kroku pramenícího z nedostatku sebevědomí. Naučte se jít si za svým cílevědomě, ale ne za každou cenu. Přátelé pomohou.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Budete zvažovat velice důležité rozhodnutí. Ne nadarmo se říká, že práce kvapná je málo platná. Moc dobře si to uvědomujete, a proto si necháte dostatek času, abyste měli jistotu, že jste zvážili všechna pro a proti. Chcete totiž dosáhnout svého!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

V partnerském vztahu to bude tento týden jiskřit jako nikdy předtím. Nemusíte se bát, že v partnerství zavládne nuda a rutina. Právě naopak! O zábavu nebudete mít nouzi. Až budete chvílemi toužit po troše klidu a pohody. Adrenalinu budete mít až až.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Zjistíte, že si vás v zaměstnání hluboce váží. A budete za to vděční! Uvědomujete si totiž, že ocenění není zdaleka takovou samozřejmostí, jak by se mohlo zdát. Dáte svým kolegům najevo, že i vy si jejich práce ceníte. Víte, že bez nich by to nešlo.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat