Horoskop na týden od 3. do 9. července 2017 od naší astroložky Anny!

01.07.2017 | Zábava

Jak nabitý týden mají před sebou Vodnáři? Komu se bude dařit více v lásce a přátelství a kdo zazáří v práci? Co hvězdy chystají pro Raky? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené s letními radovánkami?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Ačkoli většinou nemíváte ve složitých situacích problém rychle se zorientovat a najít snadné řešení, tento týden vás tahle vaše vlastnost záhadně opustí. Budete spíše připomínat slona v porcelánu, tak dávejte pozor, abyste těch škod (především na duši svých blízkých) napáchali co nejméně.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Zábava a vzrušení. Tak by se daly charakterizovat dny, které jsou před vámi. Jako by se hvězdy rozhodly, že už vás potrápily v minulých týdnech dostatečně, a rozhodly se vám ukázat, že život má i velmi světlé stránky. Buďte za takovou příležitost vděční, užívejte si ji, ale neberte ji jako samozřejmost.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Nějakou dobu už se snažíte ignorovat tichý hlásek ve vaší hlavě, který se vám snaží ukázat vztah, v němž žijete, ve zcela jiném světle, než si jste ochotni vědomě připustit. Dejte mu šanci promluvit! Zdaleka to nemusí znamenat konec vašim představám o pohádkově ideálním vztahu. Možná vás onen vnitřní hlas jen trochu postrčí směrem k realitě.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Tento týden budete mít silnou potřebu ozvat se přátelům, které jste již nějaký čas neviděli. Nenechte se od takového záměru ničím vyrušit. Sami víte, jak moc pro vás tito lidé kdysi znamenali. A tak zorganizujte setkání a nechejte se unášet vzpomínkami i přítomností – měli jste k sobě blízko kdysi, můžete mít zase.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Zkuste se tento týden převtělit v práci spíše do role pozorovatele. Jste sice zvyklí být aktivními účastníky dění, ale tentokrát bude strategičtější čekat, až budete o pomoc či radu vyzváni, než abyste obojí udíleli jako první. Nejenže se vyhnete případným sporům, ale navíc poskytnete svým kolegům dostatečný prostor pro vlastní iniciativu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Jen díky vaší pověstné organizovanosti se tento týden „zhroutí“ mnohem méně věcí, než by se zhroutilo, kdybyste v čele týmu (ať už v práci nebo doma) nestáli právě vy. Rozhodně své zásluhy nezlehčujte, ale ani nezveličujte. Máte přirozenou autoritu, využívejte ji nejen ke svému vlastnímu prospěchu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Na obzoru se se začátkem týdne objevují první náznaky změn ve vašem osobním životě. Nechejte proto stranou vše ostatní a soustřeďte se právě na ně. Vše, co potřebujete, je spolehnout se na svůj instinkt, který mají zrozenci tohoto znamení poměrně silně vyvinutý. Uvidíte, že neuděláte chybu, ať se rozhodnete jakkoli!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Tento týden si uvědomíte, jak moc jste se odcizili člověku, s nímž jste si vždycky byli tak blízcí. Je to sice smutná situace, ale zcela přirozená – i ti nejlepší přátelé občas přestanou věci nahlížet stejným pohledem a životní situace je zavede daleko od sebe. Každý člověk se neustále vyvíjí – a při tom některé lidi ztratí, ale jiné zase potká.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Průzračná modř letní oblohy jako by se promítla i do vaší nálady. Budete mít tento týden pocit, že se vám daří, na co sáhnete, že se všichni usmívají, že máte rádi celý svět. Možná se vám ale jen hvězdy snaží ukázat, že když máte dobrou náladu vy, ovlivníte chování i náladu lidí okolo sebe. Věřte sami sobě a svým schopnostem!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Přestaňte trvat na některých svých postojích, jež vám komplikují život a především vztahy s těmi nejbližšími. Nemusíte slevovat ze svých názorů či morálních postojů, spíše se více snažte o kompromisy tam, kde je to snadné. I takovou změnu totiž vaše okolí ocení. A vy si po delší době budete moci užívat zasloužené harmonie v kruhu rodinném.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Rozhodování není vždy vaší silnou stránkou – míváte tendenci do úmoru rozebírat všechna pro a proti nabízených možností, což vám výrazně ztěžuje pozici. Zkuste tento týden spoléhat na svůj první instinkt, uvidíte, že nešlápnete vedle. Hvězdy vám budou v tomto ohledu nakloněny.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Stává se, že své názory prosazujete až do roztrhání těla. A to vám nejen občas vytvoří nepřátele i z těch nejbližších, ale navíc při tom vyplýtváte zbytečně mnoho úsilí. A přesně to se tento týden stane. Dokud si neuvědomíte, že kompromis neznamená porážku, nehnete se z místa.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat