Horoskop na týden od 6. do 12. listopadu 2017 od naší astroložky Anny!

04.11.2017 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Raci? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Ryby? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené s partnery?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Tento týden vás bude trápit především nespokojenost v práci. Jste puntičkáři, zvyklí na naprostou dokonalost – a stejné nasazení očekáváte i od kolegů. Jenže jako by se proti vám snad spikli, následujících několik dní budete mít pocit, že jste jediní, kdo se práci opravdu věnují s takovým nasazení, jaké si zaslouží. Zkuste proto zapojit svou přirozenou asertivitu. Jen pak nezapomeňte ocenit snahu těch, na které zafunguje...
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

 

Následujících několik dní budete mít pocit, jako byste se vznášeli hlavou v oblacích. Ne že byste k tomu měli nějaký důvod, ale jako by vaše mysl odmítla zabývat se běžnými, „přízemními“ starostmi a rozhodla se dát přednost světu fantazie. Na tom není nic špatného, snažte se ten pocit co nejvíce užívat, jen dávejte pozor, aby střet s realitou nebyl příliš bolestivý.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Právě začínající týden opravdu pocítíte, co ve vašem životě znamená přátelství. Že ne všichni, kdo se tváří jako vaši nejlepší kamarádi, jsou schopní při vás stát v opravdu těžkých chvílích, a že pomoc se vám může dostat i od člověka, kterého jste na první pohled odsoudili až příliš přísně a nedali mu šanci ukázat, co v něm skutečně je a co by ve vašem životě mohl znamenat. Pamatujte ale, že i vy byste měli být svým přátelům vždy nablízku.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Podzimní počasí ve vás vyvolává nostalgické myšlenky. Vzpomínáte na minulost, na lidi, kteří prošli vaším životem a nenávratně zmizeli, na svoje nejbližší. Zkuste nepropadat smutkům a depresím. Snažte se soustředit na vzpomínky příjemné, které vám namísto slz na tváři vykouzlí úsměv. Takovouto nostalgii si nezakazujte, ale nechejte se jí příjemně unášet!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Tento týden se bude všechno ve vašem životě točit okolo peněz. Najednou si uvědomíte, že vánoční svátky nejsou zas až tak daleko, jak si myslíte, a že vaši peněženku opět čekají krušné časy. Ještě než začnete panikařit a přemýšlet, kde seženete dostatek peněz, co si místo toho domluvit se svými nejbližšími pro utrácení nějaká pravidla? Až si uvědomíte, že peníze sice hýbou světem, ale tím vaším zas ne tolik, uleví se vám!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Snažte se tento týden dokončit vše, co jste v minulých dnech začali. Nepropadejte panice, že máte málo času, a snažte se úkoly co nejlépe rozvrhnout. A hlavně si zakažte tendence slevovat ze svých cílů – uspokojení z dosaženého úspěchu by totiž nebylo takové, jaké byste si za vynaloženou práci zasloužili!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Domov se pro vás stane v následujících dnech tématem číslo jedna. Nejen jeho obyvatelé, ale také jeho podoba. Klidně podlehněte svým zatím skrytým touhám po nějaké úpravě interiéru! Nemusíte hned vyměnit všechen nábytek nebo vymalovat pokoje – osvěžte byt maličkostmi, které vám udělají radost! Psychická pohoda je pro vás nesmírně důležitá, útulný domov vám k ní pomůže.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Zdá se, že vám hvězdy pro následující dny předpovídají nějakou tu romantiku. A platí to nejen pro ty, kteří svou životní lásku stále hledají, ale i pro ty, kteří žijí v dlouhodobém vztahu. Neodmítejte nové podněty a nápady, okořeňte si život nějakým romantickým zážitkem, připomeňte si, jak jste byli šťastní v začátcích vztahu! Nezadaní, zpozorněte ve čtvrtek!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Právě začínající týden budete v jednom kole. Nezastavíte se ani v práci, ani doma, kde na vás klade nároky čím dál více rodinných příslušníků. Při všem tom shonu hrozí nebezpečí, že přehlédnete nějaký důležitý detail a zhatíte své vlastní úsilí, jež vás provázelo v posledních týdnech. Neostýchejte se požádat o pomoc a naučte se říkat „ne“ i lidem, na kterých vám opravdu záleží!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Tento týden se přesvědčíte o nedocenitelnosti spolupráce. A to nejen v zaměstnání, ale i v rodině. Snažte se dotahovat do konce vše, co začnete, a hlavně neslibujte nic, o čem máte byť sebemenší pochybnosti, že byste to mohli splnit. Vaši nejbližší vám totiž dokáží odpustit hodně, ale nesplněné sliby napáchají až příliš škody...
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Zaměřte se následující dny na sebevzdělávání. I když jste třeba již dávno odrostli školním létům, vyplatí se na sobě neustále pracovat! Zkuste se naučit něčemu novému, nasávejte informace, zkrátka buďte otevření všemu, co vás zajímá a může vás nějakým způsobem obohatit. Uvidíte, že pocit z toho, že jste zvládli něco nového, dokáže pořádně zvednout náladu!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Tento týden pocítíte až nepřekonatelnou touhu cestovat, nebo alespoň plánovat cesty za dobrodružstvím i odpočinkem. Jako by vám najednou byla vaše každodenní realita malá, zatoužíte z ní uniknout. Nenechávejte si své představy pro sebe – i když je třeba hned neproměníte ve skutečnost, fantazírování o tropických či zasněžených krajinách najde kladnou odezvu u vašich nejbližších.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Omeleta s brokolicí

(26 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat