Horoskop na týden od 26. února do 4. března 2018 od naší astroložky Anny!

24.02.2018 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Panny? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Střelce? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Bohužel, Berany nečeká právě nejklidnější týden – především v pracovním životě vám dá okolí zabrat, ale ani v soukromém životě nebudete mít právě na růžích ustláno. Ne že by se na vás vysloveně valila nějaká zásadní nepříjemnost, spousta drobných maličkostí dovede náladu velmi spolehlivě pokazit. Snažte se o trochu nadhledu (i když hledat se vám bude těžko), koncem týdne by už mělo přijít uklidnění.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Zrozencům tohoto znamení bude poslední únorový týden přát hlavně v oblasti vztahů a rodinného života. Povede se jim totiž vyřešit dlouhodobý problém, kterým se s partnerem/partnerkou již nějakou chvíli zabývají (občas i za cenu nepříjemných sporů). Díky tomu z vás spadne tíha a budete si zase o něco blíž. A navíc vám, v důsledku klidného rodinného zázemí, nebudou problémy v práci připadat jako neřešitelné a se všemi se snadno poperete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Sotva jste si stačili o víkendu trochu odpočinout, už se na vás valí další nápor úkolů v práci (pozor, některé budou celkem nečekané a poprat se s nimi vám seber poměrně dost energie, kterou poslední dobou zrovna nesršíte). Narazíte i na resty z nedávné minulosti (občas máte tendenci nepříjemné věci odkládat, čímž si ovšem jejich vyřešení poněkud zkomplikujete). Budete zkrátka v jednom kole. Pozor si dejte na své zdraví, na kterém se může negativně projevit dlouhodobý stres…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Zdá se, že máte před sebou jeden z nejklidnějších únorových týdnů. Tak využijte přízně hvězd! V posledních dnech jste se téměř nezastavili a také doma vám dávali vaši nejbližší docela zabrat. Nyní se zdá, že by pro vás mělo nastat mnohem sympatičtější období. Jediné, co by vám ho mohlo přeci jen pokazit, je bohužel vaše zdraví – přece jen se na vás začíná podepisovat shon minulých dnů. Rozhodně tedy nezanedbávejte odpočinek, bude k němu konečně příležitost a navíc si ho opravdu zasloužíte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Poslední únorový týden konečně trochu uberete z nasazení (především pracovního), s nímž jste se vrhli do tohoto měsíce. A věřte, že bylo na čase – sami jste již nějakou dobu tušili, že takové tempo váš organismus nemůže vydržet dlouho. Kromě toho bude z vašeho „zpomalenějšího“ já mnohem šťastnější i vaše rodina, budete mít na ni mnohem více času a s partnerem či partnerkou zažijete především o nadcházejícím víkendu pěkné chvilky!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Poslední únorový týden na vás chystá nepříjemné nástrahy v podobě menších neshod s kolegy v práci. Většinou nechodíte do soubojů, pokud vidíte jakoukoli možnost pro vyjednávání, ale situace už se stane neúnosnou. Některé ze svých spolupracovníků svým „výstupem“ zaskočíte (některé i příjemně), ale neustupujte. Věřte, že i váš jasný postoj přispěje k vyřešení neshody a posílí se vaše postavení v kolektivu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Zrozenci ve znamení Vah budou muset po náročném období, kdy však ještě sršeli energií, dosti zvolnit. Sice pro to nebudou mít příliš pochopení jejich nadřízení (ti samozřejmě očekávají naprosto strhující nasazení, na které jsou od vás zvyklí). Jenže váš organismus bude mít zkrátka jiný názor – co se jevilo jako obyčejná únava, vás totiž může v polovině týdne nepěkně potrápit. Věnujte pozornost i sobě, nejen druhým. Však si to zasloužíte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Po minulém týdnu, kdy jste doslova ocitli uprostřed pracovního kolotoče, přijde určité zklidnění. Týkat se to bude hlavně osobního života, přeci jen si vás vaši nejbližší v minulých dnech příliš neužili, a tak nyní ocení, že se jim věnujete více. A projeví se to především o nadcházejícím víkendu, kdy vás čeká nějaká ta romantika!  
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Střelci budou muset v závěru února zmobilizovat poslední zbytky sil. Sice na vás doléhají první známky jarní únavy, ale vaše okolí (především to pracovní) pro to příliš pochopení nemá. Vydržte, zasloužené zklidnění se blíží. Závěr týdne už by měl být o něco vyrovnanější. Mimochodem, velmi důležitou (a především pozitivní) úlohu budou hrát ve vašem životě vaši přátelé. Rodina žádné větší překvapení nechystá, alespoň tady tedy nemusíte očekávat žádné turbulence…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Minulým týdnem jste proklouzali poměrně hladce – jistě, v práci jste dostávali zabrat, ale zdárně jste se vším prokousali. A nejinak tomu bylo i ve vašem rodinném životě. Minimálně první polovina následujícího týdne by měla být hodně podobná, ta druhá pak přinese první známky nepohody – především mezi vašimi blízkými. Buďte rovněž ostražití, co se vašeho zdraví týče – sami víte, že jste ho v minulých dnech docela zanedbávali.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Zrozenci ve Vodnáři by měli pokračovat v tempu, jež si stanovili v týdnu minulém (zatímco pro jiné by bylo téměř smrtící, pro vás je přijatelnější než nečinnost). Naštěstí žádné větší nástrahy nebo turbulence na vás hvězdy nechystají, sem tam sice budete muset vyřešit nějaký ten spor nebo nepříjemnost, ale to váš klid neohrozí. Věnujte volný čas rodině – je to nejlepší investice!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Minulý týden jste dostali docela zabrat, ještěže víkend jste prožili v relativním klidu – a že jste si ho zasloužili. Dělejte všechno pro to, abyste si tento klid přenesli co nejvíce do týdne právě začínajícího. Úkoly v práci vám sice příliš neubudou, nicméně jejich řešení vám půjde o něco snáze než v minulých dnech. V rodině vás žádná záludnost nečeká, tak si toho užijte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat