Horoskop na týden od 14. do 20. května 2018 od naší astroložky Anny!

12.05.2018 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Panny? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Střelce? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Skutečné city budete raději tajit. A to spíše před sebou než před osobou, ke které je pociťujete. Strach z budoucnosti vám nedovolí být upřímní sami k sobě. Přesto byste se měli postavit pravdě čelem. Srdce vám nelže a věřte, že vše šťastně skončí.  
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Tento týden nastává skvělé období pro splácení úvěru. Finančně se vám bude nebývale dařit, proto toho využijete a zbavíte se všech závazků vůči druhým osobám. Spadne vám tak obrovský kamen ze srdce a budete se moci opět soustředit na další investice.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Setkání se starými známými skončí u skleničky. A nebude to jen tak ledajaké posezení! Dozvíte se mnoho zajímavých skutečností, které ovlivní vaše smýšlení o jisté osobě a také vaše plány do budoucna. Navíc se skvěle pobavíte a od srdce zasmějete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Peníze, které ušetříte, nebudete raději utrácet. Uvědomujete si, že budoucnost je nejistá, a proto začnete šetřit na horší časy. I když se vám mnozí budou vysmívat za přehnanou opatrnost, uvidíte, že se vám prozíravost v budoucnosti bohatě vyplatí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

V lásce budete tento týden zdravě sebevědomí. Ty tam jsou časy, kdy jste měli potřebu partnera uhánět. Nyní ukážete, že znáte svoji hodnotu a rozhodně se nebudete ponižovat. Partner bude možná trochu překvapen, ale zároveň okamžitě stoupnete v ceně.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Manuální práce v domácnosti vás budou bavit! I když to je to poslední, co byste čekali, nakonec se vám povinnosti zalíbí. Krásně si při nich totiž vyčistíte hlavu a zapomenete na všechny starosti a problémy. Bude to ideální relaxace a odpočinek.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

I když jste se tomu dosud bránili, nyní vám nic jiného nezbývá. Finanční problémy a otázky kolem nich budete muset řešit s celou rodinou. Nakonec to nebude tak zlé, jak se nyní obáváte! Naopak, vaší blízcí vám dobře poradí a ve všem vyjdou vstříc.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Pracovní změna je již za dveřmi. Nebojte se proto zariskovat a udělat krok vpřed. Uvidíte, že nakonec uspějete ve všem, co si zamanete. Bez odvahy to však nepůjde. Máte štěstí na přátele a rodinu. Ti všichni vás totiž plně podpoří a ve všem pomohou.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

V lásce se tento týden projevíte jako ryzí milovník. Nebudete váhat a vaše iniciativa všechny překvapí. Moc dobře však víte, že v některých chvílích je nutné se rozhodovat rychle, a také se podle toho budete řídit. Uvidíte, že se risk bohatě vyplatí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Milostné eskapády se vám podaří utajit, přesto byste se měli zamyslet nad svým přístupem. Zkuste si uvědomit priority a řídit se jimi. Jen tak totiž v životě dosáhnete štěstí a vytoužené spokojenosti. Unáhlené činy a románky vám na klidu nepřidají.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Budete se ze všech sil snažit prosadit! I když vás to bude stát dost energie a času, věřte, že odhodlání a píle nakonec budou slavit úspěch. Můžete se proto těšit na náročný, ale úspěšný týden. Překonáte sebe samotné a získáte respekt a úctu druhých.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Ve vztahu budete naprosto šťastní a spokojení. Problémy, kterým jste v minulosti čelili, se vyřeší samy od sebe a vy si tak budete moci užívat týden pohody a harmonie. Hádky se vám vyhnou obloukem a partner bude na stejné vlně jako vy. Užijte si to!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat