Horoskop na týden od 11. do 17. června 2018 od naší astroložky Anny!

09.06.2018 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Váhy? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Vodnáře? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

V práci vám budou kolegové vyčítat výhody, kterých se vám dostane. Nebude vám to sice příjemné, nakonec však nad celou situací mávnete rukou. Dobře víte, že ji nemáte pod kontrolou a že závistivci se najdou všude. Důležité je, že svědomí máte čisté!  
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Na pohovoru uděláte výborný dojem! Upravený zevnějšek bude působit skvěle, ovšem vaše charisma a bystrá inteligence odvedou nejvíce práce. Nebojte se proto být sami sebou. Stylizace vás přivede do nepříjemné situace. Nikdo totiž nemá rád strojenost!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Zájem osob opačného pohlaví vás bude velmi těšit. Pokud jste však zadaní, uvědomte si, že byste mohli dát partnerovi nechtěně záminku k nedůvěře a žárlivosti. Je to tenký led, proto jednejte raději opatrně. Vyhnete se tak zbytečným sporům a hádkám!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Protějšek vám pomůže s povinnostmi a úkoly. Jeho ochotu hluboce oceníte, vytrhne vám totiž trn z paty. Vymyslíte pro něj velice příjemnou odměnu a dáte mu najevo, že si jeho laskavosti vážíte. Je skvělé, že se můžete jeden na druhého spolehnout.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Nacházíte se na počátku šťastného období! I když se to možná nyní nezdá, věřte, že vás čeká velmi příjemné léto plné pohody, humoru a dobrých zpráv. Proto hleďte do budoucnosti s optimismem a na současné splíny raději rychle zapomeňte. Jsou zbytečné!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Potkáte někoho, o kom se vám ani nesnilo! Ideální protějšek vám nejenom zvedne náladu, ale také podstatně zlepší vaše vyhlídky do budoucna. Láska vám dá energii a elán. Obojí budete potřebovat, máte totiž velké plány. Odvaha a smělost vám nechybí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Budete si hluboce vážit rodinného zázemí. A to i přesto, že ne vždy vycházíte se svými nejbližšími bez problémů. I přes občasné spory však dobře víte, že rodina vás za každých okolností podpoří. Dodává vám to sebevědomí a pocit bezpečí a jistoty.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Obrňte se trpělivostí a pádnými argumenty. Tento týden se totiž v práci nudit nebudete. Hádky s kolegy rozhodně nejsou vyloučené. Když už se dostanete do sporu, věřte, že půjde o bouřlivou při. Naštěstí umíte zachovat chladnou hlavu. Jste diplomaté.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

I když se budete cítit přepracovaní, tempo v práci rozhodně nezvolníte. Víte, že pokud na sobě nyní zapracujete, v létě se vám vaše snaha bohatě vrátí. Proto budete zanedbávat všechny ostatní stránky života. Partner i rodina vás naštěstí podpoří!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Ocitnete se v nepříjemné finanční situaci. Naštěstí vám pomohou přátelé, kteří vám rádi půjčí. Nebude vám to sice vůbec milé, na druhou stranu si uvědomujete, že vám nic jiného než přijmout laskavost nezbývá. Berte to jako cennou lekci do budoucna!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

V práci budete v napětí z toho, že nic nestíháte. I když se vám možná nyní zdá, že situace je kritická, věřte, že opak je pravdou. Nic není tak horké, jak se nyní zdá! Proto nepodléhejte panice a snažte se zachovat chladnou hlavu. Vše dobře dopadne!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Budete se pokoušet svést zadanou osobu. I když byste si přáli uspět, moc dobře si uvědomujete, že byste se tak zapletli do nepříjemného milostného trojúhelníku, ze kterého se jen těžko hledá cesta ven. Zamyslete se proto nad tím, co vlastně chcete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

42 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:19
21 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:17
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat