Horoskop na týden od 1. do 7. října 2018 od naší astroložky Anny!

29.09.2018 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Kozorohové? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Berany? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

S novým protějškem si vyrazíte na večeři. Bude to příjemné a opět se dozvíte něco více o člověku, kterého začínáte ze srdce milovat. Nezapomeňte však také naslouchat, občas máte sklon vést řeč a nepustit partnera ke slovu. Nechte jej se projevit!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Kdosi vám dá tip na dárek pro kamaráda. Radu velice oceníte, neboť jste si dobře vědomi, že sami byste na něco tak nápaditého jen těžko přišli. Jak to však bývá, ty nejlepší nápady jsou ty nejjednodušší. Uvidíte, že kamarád bude doslova nadšený.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Váš milostný život se zlepší. Konečně získáte to, co chcete. Ke spokojenosti vám bude chybět jen jediné, a to vypořádat se se svým vlastním strachem. Jakmile si však uvědomíte, že není důvod k obavám, cesta k vysněnému dokonalému štěstí je volná!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Dobrému příteli nabídnete pomocnou ruku. Zpočátku bude váhat ji přijmout, to však nesmíte brát jako odmítnutí. Pochopte, že celá situace je pro kamaráda do jisté míry pokořující. Nedovolte, aby se cítil ponížený, přesto trvejte na tom, že pomůžete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

V novém vztahu konečně uvidíte budoucnost a jistoty, po kterých tak dlouho toužíte. Získáte důležitý pocit stability a důvěry, jež bude klíčem ke štěstí. Zbavíte se tak veškerých obav a strachů, které vám v poslední době bránily v klidném spánku.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Protějšek vás překvapí úspěchem v práci. I když budete zprvu zaskočeni, brzy si tu výjimečnou novinu uvědomíte a budete se radovat spolu s partnerem. Rozhodně se nemusíte bát, že by se nyní partner vrhl jen na pracovní povinnosti a zanedbával vás.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Čeká vás velké milostné pokušení. Jestli odoláte, či ne záleží do velké míry na tom, jak moc jste v současné době spokojení. Zkuste se zaměřit na své priority a rozhodně se nenechte ovlivnit momentálními problémy, které jsou jen a pouze přechodné!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Rázně odmítnete pracovat za druhé. Dáte jasně najevo, že máte svých povinností nad hlavu a nehodláte plnit resty a úkoly, které nejsou vaše. Někteří vás možná budou mít za sobce, tím se však nenecháte rozhodit. Víte dobře, že jen bráníte sami sebe.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Tento týden se ukáže být vhodným pro lásku a seznamování. Pokud tedy toužíte po nové známosti, rozhodně neváhejte a vrhněte se do akce! I když jste obvykle spíše stydliví, tentokrát se nebojte převzít iniciativu. Opačné pohlaví to totiž velmi ocení!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Pozor na vaše dosavadní úspory, tento týden se totiž povážlivě ztenčí. Útěchou vám může být to, že vydání, která budete mít, se v budoucnu nebudou jen tak opakovat. Proto si nepřidělávejte vrásky na čele zbytečně. Uvidíte, že bude zase mnohem lépe!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Nedávný spor se sourozencem se vyjasní. Spadne vám velký kámen ze srdce, neboť si dobře uvědomujete, jak moc jsou pro vás bratr či sestra důležití. Aby však mohlo dojít k rozuzlení, budete muset ustoupit ze svých pozic. Přijměte nezbytný kompromis!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Budete mít přelomovou možnost získat nové zaměstnání! Je to velice zásadní krok, a proto si necháte čas na rozmyšlenou. Hlavou se vám honí všelicos, měli byste si však odpovědět na otázku, zda pochybnosti nepramení jen ze strachu cokoliv změnit.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat