Horoskop na týden od 17. do 23. prosince 2018 od naší astroložky Anny!

15.12.2018 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Střelci? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Panny? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Právě začínající předvánoční týden konečně trochu uberete z tempa (a týká se to především vašeho pracovního nasazení), s nímž jste se vrhli do několika posledních dnů. A věřte, že bylo na čase – sami jste již nějakou dobu tušili, že takové tempo váš organismus nemůže vydržet dlouho. Když k vypětí v práci přidáte všechen ten adventní shon doma, je jasné, že vaše imunita zažívá nejednu horkou chvilku (navíc v období nejrůznějších viróz). Snažte se sami sobě připomenout, že adventní období je především o zklidnění, a držte se toho! I vaše rodina ocení, že na ni máte více času, a přestanete jim dělat vrásky na čele.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Zrozencům tohoto znamení bude následující prosincový týden přát především v oblasti vztahů a rodinného života. Sice je to takhle těsně před svátky ve vaší rodině spíše jev nevídaný, rozhodně si jej zkuste co nejvíce užít! Vydejte se namísto do přeplněných obchodních center na adventní trhy a vychutnejte si tu pravou atmosféru! Jen si hlídejte peněženku, máte tendence občas utrácet, což není před svátky právě strategické! Jen v práci počítejte s tím, že si rozhodně neodpočinete. I když máte před sebou podnikový večírek, neznamená to, že by vládla nějaká vánoční pohoda i ve vaší kanceláři. Nepropadejte stresu více, než je nutné!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Po minulém týdnu, kdy jste doslova ocitli uprostřed kolotoče práce – rodina (nebo spíše hořící termíny – pečení cukroví a shánění výzdoby), přijde konečně zasloužené zklidnění. Jako by vám advent chtěl konečně ukázat milou a přívětivou tvář. Tak si jej pořádně vychutnejte! O víkendu se zkuste naladit na tu pravou vánoční atmosféru – pusťte si koledy, uvařte svařák... Jen pozor na malé partnerské rozmíšky, co se na první pohled může zdát jako naprostá banalita, hrozí přerůst v konflikt větších rozměrů. A to i v době, kdy vy už vůbec nebudete tušit, co se děje. A to není pro vánoční atmosféru nic strategického.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Zrozenci ve znamení Raka budou muset hned na zpočátku týdne zmobilizovat poslední zbytky sil (a upřímně řečeno, už vám jich mnoho nezbývá – s předvánočním šílením to poslední dobou docela přeháníte). Ať už se budete zabývat zmatky v práci nebo řešit „průšvihy“ svých potomků (protože kdy jindy než před Vánoci je nejlepší rodičům pořádně osladit život), odpočinek se vám bude zdát v nedohlednu. Zkrátka budete v jednom kole. Sice na vás doléhají první známky únavy, ale vaše okolí pro to příliš pochopení nemá. Vydržte, zasloužené zklidnění se blíží. Hned následující víkend prožijete ve větší pohodě, než byste původně čekali!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Zrozenci ve znamení Lva začnou následující předvánoční týden až nezvykle poklidně. To jste v posledních letech takhle blízko Vánoc příliš nezažívali. Jistě, sem tam budete muset vyřešit nějaký ten spor nebo nepříjemnost – to by ani nebyl advent, aby se nevyskytlo něco, co vás na chvíli „vyhodí ze zajetých kolejí“. Ale jinak můžete být klidní, hvězdy vám dokonce poskytnou i nějaký ten odpočinek. Jen dávejte pozor, abyste při všem tom předvánočním hemžení nezapomněli na ty členy svého nejbližšího okolí, které třeba tak často nevídáte, ale kteří si vaši pozornost, zvláště ve svátečním období, určitě zaslouží!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Lidé narození ve znamení Panny budou muset po náročném závěru minulého týdne (náročný byl především pro single Panny, takový zájem o svou osobu jste nečekali, bohužel ne od těch „pravých“) výrazným způsobem zvolnit. Pokud vás hned zkraje týdne čeká příležitost k nějaké relaxaci, využijte ji, co to jen půjde, však to bude před svátky nadlouho naposledy. Váš organismus totiž už dojíždí nadoraz. A to není zrovna v tomto nepředvídatelném počasí, navíc v období viróz, právě dobré. V první polovině týdne budete mít tendenci podlehnout vánoční panice (nemám uklizeno, nemám napečeno...) – zkuste se jí vyhnout za každou cenu a připomínejte si, že svátky jsou především o zklidnění, nikoli naopak!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Minulý týden jste dostali docela nečekaně zabrat (především v práci se na vás valil jeden úkol za druhým), alespoň víkend jste prožili v relativním klidu – a že jste si ho zasloužili. Navzdory svému odhodlání zůstat letos nad věcí se na vás předvánoční stres podepisuje více, než byste si mysleli. Navíc vám dvakrát nepřidá ani vaše rodina – namísto pomoci, o kterou je požádáte, se dočkáte spíše většího zmatku (i když vzešlého z dobrých úmyslů). Pozor, abyste ve vypjaté chvíli neřekli něco, čeho budete litovat! Ostražití buďte v obchodních centrech, pamatujte, že „výhodné“ nabídky často nebývají tak dobré, jak se tváří!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Bohužel, Štíry nečeká navzdory jejich přání právě nejklidnější předvánoční týden – především v pracovním životě vám dají kolegové pořádně zabrat, paradoxně především ti, od kterých byste to čekali nejméně. Ačkoli se dušovali, že všechny podklady, které potřebujete pro vlastní práci, dodají včas, situace je poněkud jiná a vy musíte kromě svých úkolů řešit i některé jejich. Spousta takových maličkostí dovede velmi spolehlivě pokazit náladu, a tu si bohužel ponesete i domů. Snažte se o trochu nadhledu (i když hledat se vám bude těžko), koncem týdne by už mělo přijít uklidnění (ačkoli že byste se úplně vymanili z předvánočního stresu, s tím bohužel počítat nemůžete).
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Právě začínající adventní týden na vás chystá nikterak příjemné zážitky v podobě menších neshod s kolegy v práci (i když tak nečekaná situace to nebude, napětí v posledních dnech eskalovalo tak, že ani jiná možnost není). A na vás zbude velmi nevděčná role toho, kdo chtě nechtě převezme „velení“. Ačkoli z počátku si tím příliš sympatií nezískáte, nakonec všichni (i ti, kteří se řadili k vašim názorovým oponentům) uznají, že byl váš „zásah“ potřeba. Řeči o tom, že před svátky by měl být klid, prostě ignorujte – sami moc dobře víte, že předvánoční období mnoho klidu neskýtá. Alespoň doma najdete potřebné zázemí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Minulým týdnem jste se neprokousávali právě hladce, nic ve vašem životě nenasvědčovalo, že by byl konečně advent a s ním i příhodný klid – v práci jste dostávali zabrat víc než obvykle, ale nakonec jste se s tím vším poprali podle svých představ. A nejinak tomu bylo i ve vašem rodinném životě. Bohužel, minimálně první polovina tohoto týdne by měla být dost podobná, i když zdaleka ne tak intenzivní – spíše ještě budete dobojovávat s následky únavy a stresu (davy v nákupních centrech vám na náladě nepřidávají). Ta druhá polovina pak přinese první známky pohody – především s vašimi blízkými začnete období téměř harmonické (neděle bude skutečně adventní, vychutnejte si ji).
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Zdá se, že tento týden proběhne navzdory vašim obavám poměrně bez potíží (tedy až na fronty v nákupních centrech, ve kterých uvíznete). Tak využijte přízně hvězd! V posledních dnech jste se téměř nezastavili (i přes vaše předsevzetí, že nebudete podléhat předvánočním úklidům apod.) a také doma vám dávali vaši nejbližší docela zabrat. Nyní se však zdá, že by pro vás mělo nastat mnohem klidnější období. Jediné, co by vám ho mohlo přeci jen pokazit, je bohužel vaše zdraví – přeci jen se na vás začíná podepisovat shon minulých dnů, navíc v kombinaci s chladnými zimními rány. Škrábání v krku se vám nepříjemně připomene. Rozhodně tedy nezanedbávejte odpočinek, bude k němu konečně příležitost, především o víkendu!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Navzdory svým snahám a předsevzetím jste si právě uplynulý víkend zrovna moc neodpočinuli – kmitání mezi předvánočními nákupy a požadavky svých nejbližších (především děti byly občas až příliš neodbytné) vám na náladě a energii zrovna nepřidalo. A navíc už se na vás valí další nápor úkolů. Nejen v práci, ale i doma. Narazíte i na resty z nedávné minulosti (občas máte tendenci nepříjemné věci odkládat, čímž si ovšem jejich vyřešení poněkud zkomplikujete). Budete zkrátka v jednom kole, pro vás se žádné adventní lenošení nechystá. Naštěstí najdete oporu u svých nejbližších, to jen díky nim vykřešete ještě nějaké zbytky energie! Pozor na případné náledí, hvězdy dokáží být občas pěkně škodolibé a nepěkné úrazy nejsou nikdy, natož před svátky, ničím příjemným!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat