Horoskop na týden od 12. do 18. srpna 2019 od naší astroložky Anny!

12.08.2019 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Raci? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Střelce? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Dlouhodobé plány, které se týkají přestavby vašeho obydlí, se vám podaří zrealizovat v rekordně krátkém čase! Když chcete, umíte být plní energie a elánu, o jakém se vašemu okolí ani nesní. Jen dejte pozor na přílišnou ukvapenost. Myslete na detaily!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Cítíte, že máte na dosah ruky osudovou lásku. I když jste možná v minulosti o tomto vztahu pochybovali, nyní vás vaše srdce přesvědčí o tom, že nejistota není na místě. Uvědomíte si, jak moc pro vás dotyčný člověk znamená. A své city již nezměníte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Ač by se vám to mohlo zdát nepravděpodobné, manuální práce v domácnosti vás začnou bavit a dokonce se díky nim skvěle odreagujete. Ne nadarmo se říká, že dělání smutky zahání! I vy zjistíte, že při práci se myšlenky přestanou točit okolo problémů.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Hodláte reklamovat zboží? I když máte připravené ostré lokty a nevybíravá slova, věřte, že nic z toho nebude potřeba! Naopak, vše projde hladce a naprosto bez problémů. Štěstěna stojí na vaší straně! Proto neváhejte vznést i náročnější požadavky.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Stanou se z vás prvotřídní dohazovači. I když nejste příznivcem zásahů do cizích vztahů, tentokrát vycítíte, že je vaše iniciativa vysloveně potřeba. A dobře uděláte! Přestože podobné kousky nelze provádět příliš často, jednou za čas se osvědčí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Malý flirt vám zvedne náladu i sebevědomí. Přesvědčíte se o tom, že pro opačné pohlaví jste vysoce atraktivní a o nápadníky rozhodně nemáte nouzi. Bude to velice příjemný pocit. U toho však také zůstane. Vaši obdivovatelé se ničeho dalšího nedočkají.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

V partnerském vztahu vám bude chybět vášeň a jiskra. Obojí se však dá dohnat a nic není neměnné! Záleží tedy jen na vás, jak se k problému postavíte. Nedovolte, aby se z vašeho vztahu vytratil žár! Stačí se jen trochu více snažit a hned bude lépe.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Téměř veškeré své úspory utratíte na dovolené. I když to bude pro vaši peněženku silná rána, rozhodně nebudete výdajů litovat. Ba právě naopak! Užijete si nezapomenutelné zážitky a příjemné chvíle, které vám již nikdo nemůže vzít. To za to stojí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Protějšek bude mít klíčový vliv na vaše finance a budoucí investice. I když máte možná pocit, že všemu rozumíte nejlépe, nakonec připustíte, že partner má jisté trefné připomínky, které vám mohou velice pomoci. Zapomenete proto na falešnou hrdost.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Pro okolí budete jedna velká záhada. Oříšek, který ne a ne rozlousknout. I když je to do jisté míry náhoda a vy sami jste o nic takového neusilovali, uvidíte, že to bude příjemný pocit. Ostatní budete přitahovat jako magnet a pozornost si užijete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Nečekaný výdaj vás nepříjemně zaskočí a udělá vám čáru přes rozpočet. I když budete v jistou chvíli nemile překvapeni a nebudete si vědět rady, brzo přijdete na efektivní řešení, které vás nebude téměř nijak omezovat. Chce to jenom trochu fantazie!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

V současných dnech trpíte zoufalou nerozhodností. To bude v tomto týdnu vaše nejslabší stránka, která by vám mohla nepříjemně komplikovat život. Proto se snažte nehledat za každou situací problémy a nechte se vést srdcem. V jednoduchosti je síla!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kuře na paprice

(4 hlasů)

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Pstruh s rajčaty a tymiánem

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat