Horoskop na týden od 20. do 26. února 2017 od naší astroložky Anny!

18.02.2017 | Zajímavosti

Lvi, tento týden byste při přípravě romantického večera mohli směle konkurovat světovým svůdníkům. Blíženci, ať už máte svou lásku doma či jste sami, vaše touha po pocitu zamilovanosti nabývá neskutečných rozměrů. Kozorozi, tento týden neodoláte svůdným nabídkám opačného pohlaví. A na co se mohou těšit ostatní znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Přátelé vám velice pomohou v dosažení cílů. Nebojte se jejich nabídek využít. Možná budete mít pocit, že nechcete své kamarády využívat. Ale copak byste vy sami příteli s radostí nepomohli? Zkuste se proto oprostit od zbytečné hrdosti a ješitnosti.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Sblížíte se s lidmi, kterým jste se v poslední době spíše vyhýbali. Tento týden však zjistíte, že nepříliš sympatická slupka skrývá výjimečné jádro! Vezmete si z toho cenné ponaučení, že první dojem bývá většinou zavádějící. Člověk má mnoho vrstev!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Ať už máte svou lásku doma či jste sami, vaše touha po pocitu zamilovanosti nabývá neskutečných rozměrů. Bude ale lepší, pokud svou energii investujete do něčeho trvalejšího, což období růžových brýlí není. Zamyslete se, co je pro vás prioritní.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Nevíte, kam dřív skočit, a je na vás vyvíjen stále větší tlak. Pomůže vám papír, pero a utříděné myšlenky. Sepíšete si do detailu i ty nejmenší úkoly a sestavíte harmonogram jejich plnění. Vám pak půjde všechno s lehkým úsměvem a bez zbytečného stresu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Ať už jste zadaní či ne, rozhodně se vaši miláčkové nudit nebudou a užasnou, jakou jste jim připravili romantiku. Tento týden byste při přípravě romantického večera mohli směle konkurovat světovým svůdníkům. Protějšek bude velmi příjemně polichocen.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Vaše plány se v blízké budoucnosti změní. Proto se připravte na krátkodobý stres a tlak. Výsledek však bude nanejvýš pozitivní a uvidíte, že to za ty nervy rozhodně stálo! Nepodléhejte proto pesimismu a pocitu, že je všechno špatně. Opak je pravdou!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Protějšek či příbuzný vám bude vytýkat, že se zajímáte jen o zábavu a zapomínáte na to nejcennější - rodinu. Vy se mu budete snažit dokázat, že pro rodinný život smysl máte, jen nevidíte důvod, proč být natolik upjatí. Žijete přece jenom jednou.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Svým zájmem o svou polovičku zadaní muži předejdou dusnům a hádkám. Ti nezadaní pro získání opačného pohlaví budou muset vyvinout více iniciativy. Ženy Štíři se mohou těšit z nebývalého zájmu mužů ve svém okolí. Příliš toho ale raději nezneužívejte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Střelci jako vždy nezklamou a budou se celý týden intenzivně věnovat tomu, co je pro ně podstatné. Svému zaměstnání. Ačkoliv to už hraničí s workoholismem, dobře odvedená práce vás dělá šťastnými. Jen s rodinou diskutujte i o něčem jiném, než je práce.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Jste naladěni na lásku a sex. Proto tento týden neodoláte svůdným nabídkám opačného pohlaví. Nezapomeňte však na pravidla hry zvané flirt. Raději se ujistěte, že váš protějšek má stejný pohled na věc jako vy. Vyhnete se tak potenciálnímu zklamání.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Budete pozváni na zajímavou oslavu. Než se rozhodnete, zda tam půjdete, či ne, raději pečlivě zvažte všechny aspekty. Smutnou pravdou totiž je, že pokud se nezúčastníte jednou, může se vám stát, že už vás příště nikdo nepozve. Tak to alespoň zkuste.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Vaše charisma je tento týden znát víc než kdy jindy. Vašeho neodolatelného šarmu si navíc všimne nejen okolí. Mile vás potěší oslovení od někoho zcela neznámého a následné pozvání na schůzku. Přestože budete jistě polichoceni, raději přijmutí zvažte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pizza šneci

(2 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat