Horoskop na týden od 20. do 26. března 2017 od naší astroložky Anny!

18.03.2017 | Zajímavosti

Kozorohové, nebojte se jednat a dát svému idolu najevo, že o něj máte zájem. Váhy, konečně budete mít možnost zrealizovat všechny své rodinné plány. Raci, pokud si připadáte využíváni, nebojte se to dát svým blízkým najevo. A co hvězdy chystají na ostatní znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)


V současné době jste sami se sebou nadmíru spokojeni. Druhé pohlaví proto přitahujete jako magnet. Sebejistota a dobrá nálada z vás přímo sálají. Je to však dáno především vaším spokojeným partnerským životem. Nápadníky proto budete muset zklamat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Pro okolí budete jedna velká záhada. Oříšek, který ne a ne rozlousknout. I když je to do jisté míry náhoda a vy sami jste o nic takového neusilovali, uvidíte, že to bude příjemný pocit. Ostatní budete přitahovat jako magnet a pozornost si užijete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Na kolegu v práci se budete moci beze zbytku spolehnout. Uleví se vám, neboť si velmi dobře uvědomujete, že vzájemná důvěra je v pracovním kolektivu takřka nezbytná. Spolupracovníci vás naštěstí přesvědčí o tom, že by vás nikdy v ničem nezklamali.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Budete mít pocit, že pro svoji rodinu představujete jen zdroj financí. Pokud si připadáte využíváni, nebojte se to dát svým blízkým najevo. Vůbec si totiž neuvědomují, že by něco mohlo být špatně. Uvidíte, že vás pak velice rychle přesvědčí o opaku.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Váš milostný život se nachází v útlumu? I když máte možná výčitky, věřte, že jsou zbytečné. Proto se nesnažte předstírat vášeň. Partner by jistě poznal, že něco není v pořádku. Mnohem lepší bude vyložit karty na stůl a přiznat, že jen nemáte chuť.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Pokud plánujete v nejbližší době uzavřít kontrakt či jakoukoli jinou smlouvu, buďte na pozoru. Mohlo by se totiž lehce stát, že se zavážete k něčemu, co vlastně nechcete. Proto s jakýmkoli závazným krokem raději ještě počkejte. Máte přece čas.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Konečně budete mít možnost zrealizovat všechny své rodinné plány. Nebudete proto váhat ani minutu a rozhodnete se jednat. Za určité věci nelitujete peněz a dobře děláte. Uvidíte, že vaši blízcí budoucí změnu ocení. Ba co víc, budou naprosto nadšení!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Protějšek začne neuváženě zasahovat do rodinného rozpočtu, což vám bude značně proti srsti. A rozhodně to dáte rázně najevo! Připravte se proto na menší výměnu názorů. Přestože jste plně přesvědčeni o své pravdě, nebojte se přistoupit na kompromis.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

V zaměstnání po vás budou tento týden žádat téměř nadlidské výkony, přesto se nedá říct, že by vás tlak zlomil či otrávil. I když vás čeká velké psychické vypětí, vyjdete z něj posíleni a především neporaženi! Ukážete všem, co ve vás vlastně je!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Platonické lásky mohou přerůst v obrovské zamilování! Nebojte se proto jednat a dát svému idolu najevo, že o něj máte zájem. Možná budete vývojem situace příjemně překvapeni! Faktem je, že bez iniciativy se změny nejspíše nedočkáte. Důvěřujte si!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Budete nevědomky pomáhat darebákům, kteří si vaši laskavost v žádném případě nezaslouží. Avšak nemá cenu sypat si popel na hlavu! Neexistuje totiž člověk, který by nenaletěl lháři. Berte tuto neblahou zkušenost jako velmi cenné ponaučení do budoucna.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Řešili jste doposud rozepře s partnerem nebo jste se na něčem nemohli shodnout? Úderem pondělka je to zažehnáno a vše je v nejlepším pořádku. Nezadaní se dočkají osoby, která jim na první pohled nic neřekne, ale na ten druhý své mínění přehodnotí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat