Horoskop na týden od 10. do 16. dubna 2017 od naší astroložky Anny!

08.04.2017 | Zajímavosti

Jak nabitý týden mají před sebou Panny? A co hvězdy chystají na Blížence? Komu se bude dařit více v lásce a komu naopak spíš v práci? A které znamení by si mělo dát pozor především na své zdraví?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Občas máte sklon vytvářet si škatulky: Hodný, hloupý, milý... Do nich pak své známé a přátele zavřete a máte vystaráno. Nyní se přesvědčíte, že tento systém tak docela nefunguje. A to zrovna v případě vašeho šéfa, na kterého získáte nový pohled.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Zabodujete u člověka, který vám může výrazně zpříjemnit život. Získáte si totiž sympatie jednoho kolegy a tato náklonnost vám může podstatně ulehčit práci. Nesnažte se však za každou cenu podlézat a lichotit. Přízeň lze opět velmi rychle ztratit.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Nejste zrovna domácí kutilové. Proto oceníte pomoc, kterou vám přátelé nabídnou při menší rekonstrukci. Udělejte z nouze ctnost a připravte sobě i kamarádům příjemný čas naplněný konverzací, pohodou, legrací, a koneckonců také nějakou tou prací.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Tento týden vás čeká sled velice příjemných setkání. Vaše nadšení nad novými sympatickými lidmi bude o to větší, že se jedná o budoucí kolegy. Pracovní kolektiv je jeden z nejdůležitějších aspektů zaměstnání, vaše radost je proto více než oprávněná!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Máte co odčinit, že? Provinění v lásce se těžko žehlí, což jste však už sami zjistili. Buďte kreativní a nepřestávejte se snažit. Pokud se vám podaří vybrat ten správný dárek, partner či partnerka vám padnou kolem krku a vše bude navždy odpuštěno.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Mnohokrát už jste si řekli, že konečně začnete žít jinak (a lépe), ale pořád se vám nedaří dostát svým předsevzetím? Tento týden přijde potřebný impuls, který způsobí změnu ve vašem životním stylu. Změna přístupu je žádaná, proto rozhodně vytrvejte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Jak daleko jste ochotni zajít kvůli příteli? Nezapomeňte, že i přátelská loajalita má své meze, zejména pokud ohrožuje city jiných lidí. I když svého kamaráda často kryjete a nad jeho poklesky mhouříte oči, měli byste mu občas promluvit do duše.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Ve vztahu jste zdánlivě spokojení a vůbec nic vám nechybí. Tato povrchní bezproblémovost však skrývá vnitřní touhu po změně. Proto začnete nenápadně pokukovat po jiném pohlaví. Buďte však féroví. Jestli vám váš vztah už nevyhovuje, mluvte narovinu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Po dlouhé době se vám ozve osoba, na kterou jste ztratili kontakt. Potěší vás to o to víc, že máte s tímto člověkem mnoho společného a vzájemné sympatie jsou nepopiratelné. Nenechte už si propříště tuto milou a přátelskou bytost ztratit z dohledu!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Zdá se vám, že v poslední době na vás padá ponorková nemoc? Pravdou je, že žijete tak trochu jako v akváriu. Každý den ta stejná pracovní rutina, stejné prostředí a hlavně stejní lidé! To se však tento týden změní. Potkáte totiž skvělé nové přátele.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Podaří se vám získat důležité informace. Jejich hodnota se však do jisté míry odvíjí od jejich použití. Vás se naštěstí podobné obavy nemusí týkat, rozhodně nepatříte k lidem, kteří promarní získanou příležitost. Naopak, využijete ji stoprocentně.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Dejte si pozor na svůj zdravotní stav. Vaše tělo na tom není po stránce energie zrovna nejlépe, máte proto sklon chytit rýmu či jinak se nachladit. Tento týden proto věnujte svému zdraví dostatek pozornosti. Váš organismus vám to poté bohatě vrátí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat