Horoskop na týden od 4. do 10. prosince 2017 od naší astroložky Anny!

09.12.2017 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Blíženci? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Váhy? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Naplní vás pocit nespravedlnosti. Ačkoli děláte vše, co drahé polovičce na očích vidíte, stejně vám vyčítá maličkosti a vám to nepřijde zrovna dvakrát fér. Něžně ho na to upozorněte, svou chybu stydlivě uzná a své chyby se bude snažit napravit.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

 

Jste si jisti vztahy tak jak jste už dlouho nebyli, a vaše touhy a sny začínají dostávat reálný rozměr. Zadaní mají jedinečnou příležitost požádat svou lásku o ruku. Nezadaným přejí hvězdy v osudových setkáních, které by měly vydržet na celý život.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Ať už máte svou lásku doma či jste sami, vaše touha po pocitu zamilovanosti nabývá neskutečných rozměrů. Bude ale lepší, pokud svou energii budete investovat do něčeho trvalejšího, což období růžových brýlí není. Zamyslete se, co je pro vás prioritní.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Disciplína a pořádek. Na první pohled vám absolutně neznámá slova. Tento týden se ale budete snažit o zavedení pravidelného řádu. Zjistíte totiž, že vás životní chaos vysiluje. Je to posun k lepšímu, ať už se to týká třeba jen pravidelných snídaní.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Šípy lásky k vám doletí neskutečnou rychlostí a zasáhnou vás rychleji než kulový blesk. Rozum sice velí celému tělu, ale se srdcem si u vás absolutně neví rady. Tento týden budete věnovat více času milostným záležitostem, než je zdrávo. Užijte si to.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Myslíte si, jak jste dobří a ve věcech máte jasno. To vám ovšem vydrží jen do té doby, než se se svými plány svěříte rodičům či partnerovi. Aniž byste si to uvědomili, ovlivní vás jejich názory natolik, že přehodnotíte všechny své dosavadní plány.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Vánoční večírky vás každý rok šíleně nudí. To ovšem neplatí pro tento týden, jenž přeje Váhám v navazování nových známostí. Právě jednu takovou potkáte na vánočním večírku, na který nebudete mít vůbec náladu. Nová osoba váš pohled na věc změní.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Tento týden budete mít jedinečnou šanci. Váš nadřízený si bude vybírat osobu, kterou poctí povýšením. Ačkoli se budete o kariérní postup ze všech sil snažit, to samé bude chtít jeden z vašich kolegů. Nedejte mu šanci, máte velkou příležitost uspět.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Připadáte si nezajímaví pro své okolí? Změňte svůj zevnějšek! Zajděte ke kadeřníkovi, upravte si bradku, nebo jen navštivte báječného maséra. Budete se cítit daleko víc sexy, a při pozorování ostatních, zda si toho všímají budete mile překvapeni.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

V tomto týdnu na vás budou kladeny přehnaně vysoké nároky. Partner bude chtít vypomoci v domácnosti, v zaměstnání vás nadřízený pověří neodkladným úkolem. Všechno zvládnete s lehkostí sobě vlastní a tím prokážete svou pracovní vytrvalost a sílu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Na vašem účtu se na vás už dlouho usmívají samé plusové položky. Ideálním řešením je vhodně investovat do zaručených akcií. Nechte si poradit od odborníka, jistě je lepší peníze množit než nechat ležet ladem. Tento týden investicím jenom přeje.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Chladné dny a mráz co ochutnává každý kousek zhýčkaného těla  to není nic pro vás. Tento týden zatoužíte po návštěvě dalekých exotických krajů, které vám dobijí baterie. Poohlédněte se po lákavých nabídkách cestovních kanceláří. Jistě si vyberete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat