Horoskop na týden od 25. června do 1. července 2018 od naší astroložky Anny!

23.06.2018 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Býci? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Střelce? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Když jste zamilovaní, nehledíte na nic jiného. Milenecký vztah, který v současné době vedete, by vám proto mohl vyprázdnit nejen peněženku, ale i celé vaše konto. Snažte se držet nohama na zemi a nedovolte, aby vás vztah stál víc, než můžete dát.  
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Tajní ctitelé se budou pokoušet o vaši přízeň. Vy však dobře víte, co chcete, a proto se nenecháte milostnými poznámkami a dvojznačnými pohledy zmást. Znáte své priority, a proto vás prvoplánové svádění nemůže zlomit. Budete je raději zcela ignorovat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Zatoužíte po změně vybavení domácnosti. Uvědomujete si, že současná podoba vašeho příbytku není ideální, a proto začnete spřádat plány na rekonstrukci. Než se však rozhodnete k investicím, pečlivě si promyslete rozpočet. Máte sklon k unáhlenosti.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Učiníte přítrž pomluvám na jistou osobu. Není vám totiž vůbec příjemné, když je pomlouván člověk, který za svou situaci nemůže. V tomto případě bude váš smysl pro morálku a fair play v pohotovosti. Okolí bude vaším nekompromisním postojem zaskočeno.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Mezi dlouhodobými partnery hrozí odcizení. Proto si dejte velký pozor na to, jak budete tento týden se svým protějškem jednat. Uvědomte si, že ani jeden nejste v nejlepším rozpoložení a tudíž by mohly i nevinné poznámky vyznít jinak, než zamýšlíte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Pokud se tento týden pokusíte získat půjčku, můžete si být jisti, že všechno půjde více než hladce. Máte totiž nejen dobré argumenty, ale jste na všechno skvěle připraveni. Vaše důkladnost bude slavit úspěchy a pomůže vám zajistit vše, co chcete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

K jisté osobě pocítíte velkou náklonnost, a to více než jen přátelskou. Než se rozhodnete dát to dotyčnému najevo, budete výrazně váhat. Uvědomujete si totiž, že existují jisté překážky, které by mohli bránit tomu, aby se potenciální vztah naplnil.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Kolega si může užít pár dní odpočinku a vy mu budete tento luxus hluboce závidět! Avšak nemusíte zoufat, také vy se již brzy dočkáte vysněné dovolené. A věřte, že dlouhé čekání se vyplatí! Proto se nyní snažte maximálně koncentrovat na vlastní práci.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Dočkáte se telefonátu od přítele. Hovor vás potěší. Nejenže se ujistíte, že na vás kamarád stále myslí, ale také se dozvíte spoustu zajímavých informací spolu se skvělou novinkou! Tento týden se tedy ponese ve znamení plánování a nadšeného očekávání!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Uvědomíte, si, že vztah, který právě prožíváte, je do budoucna velice perspektivní. A tento pocit vás potěší! Nejenže získáte jistotu a odhodlání, ale také příjemnou vyhlídku na růžovou budoucnost. Víte, že stabilita a harmonie jsou v životě zásadní.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Tento týden se ponese především ve znamení nostalgie. Rozpomenete se na staré časy a budete s láskou vzpomínat na doby mládí. Zároveň si uvědomíte, že současnost není o nic horší než minulost. Ba právě naopak. Co by bylo, bylo. Myslíte na budoucnost!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Nechtěně se zapletete do milostného trojúhelníku. Přestože jste možná nic podobného nezamýšleli, nezapomínáte, že máte zodpovědnost za své chování. Proto se budete snažit celou situaci co nejrychleji vyřešit. Budete velice rázní a nekompromisní!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat