Volný čas s dětmi
Volný čas s dětmi. Tipy, kam zajít s dětmi, dovolená s dětmi, vyrábění, jak zabavit hyperaktivní dítě.
Ráda bych se poradila kam mám vzít mé 2 děti v zimě na lyže, mám kluka 5 let a holčičku 3 roky a bud...
Dobrý den,jedeme na hory do Rakouska,bereme sebou i našeho 3,5 letého chlapečka,tomu jsme vybyvení k...
Máme nějaký tip na první dubnový víkend, který má být teplý a celý slunečný? Máme tříletého Matěje a...
Máte tip, kam vyrazit na rodinný výlet na víkend? Podělte se o něj s ostatními :)
Jak strávíte tento víkend? Vyrazíte do přírody s rodinou nebo na koncert či festival? Napište nám, j...
Ahojky všem maminkám*1*,
nedávno jsem narazila na postupy vyrábění, které mě dostaly, tak bych se...
Pěkný den všem, jsem učitelka na základní škole,blíží se vysvědčení a ráda bych vyrazila se třídou n...
Chci dětem pořídit kuličkovou modelínu, ale v posledních dnech jsem se setkala převážně s negativním...
Zdravím všechny maminky, potřebuji radu - jaká knížka se nejvíce líbí vašim malým dětem? Hledám toti...
Zdravím, chtěla bych se zeptat kde se dají sehnat skluzavky a prolézačky jako jsou na dětských hři...
Zdravím, teď od začátku září jsem začala s mým ročním prďolou chodit plavat, chodíme do Plaváčka a t...
Dobrý den, chci se zeptat jestli někdo odebíráte pro vaše děti pravidelně nějaký dětský časopis? Cht...
Ahojte všichni :-)
Dcerce Sofince je rok a chtěla bych s ní začít chodit do nějakého kroužku, kde b...
Třeba se bude někomu hodit tip na soutěž, do které se můžete zapojit tak, že vaše dítko namaluje obr...
Dobrý den, máte někdo z Vás zkušenosti s tím, že by se vaše děti učili na tabletu? Někde na netu jse...
Zdravím. Ráda bych slyšela názory a zkušenosti, na pořízení hřiště dítěti na zahradu.Je to rozumný n...
Ráda bych se zeptala na tipy, do jaké ZOO se v ČR vydat? Kde se dají krmit zvířátka, je tam třeba i ...
Ahoj, najde se tu nějaká maminka, co by mi pomohla s výběrem kočárku ? Chci dceři koupit kočár, ale ...
Ahojky hledám inspiraci, kam s dětmi vyrazit na prodloužené víkendy, které se teď blíží :) Budu ráda...
Dobrý den, má tu některá z maminek zkušenost s "vaničkovým plaváním " ? Teď jsem na to narazila na f...
Ahoj holky, nemáte nějaké nápady, kam se vydat na den dětí? Víte o nějakých akcích nebo programech :...
Ahoj v létě jedeme s dětmi pod stan a ráda bych sebou vzala nějaké osvědčené a dobré jídlo. Zavařova...
Znáte někdo účinnou výživu na klouby pro pejska, co by žral?
Ahoj, potřebovala bych poradit. V srpnu jedeme k moři a potřebovala bych pro děti sehnat uv plavečky...
Chtěla bych dceři koupit dioptrické brýle sportovnějšího vzhledu a aby bylo možné dát místo paciček ...
Ahoj všem, mám na vás takový dotaz a spíše prosím o radu. Máme doma staříka - 14 letou kolii. Bohuže...
Můžu poprosit o tip, jaké hračky pořídit pro děti starší 3 let ?
Ahoj, prosím o tipy na letní příměstký tábor v Praze, zaměřený na pohyb pro desetiletého kluka. Před...
Zdravím, prosím podělte se se mnou o nápady co teď na jaře tvořit doma s dětma a kde sehnat materiál...
Maminy, jakou máte zkušenost s repelentem ? Má cenu ho vůbec kupovat nebo je to bez efektu ?
Zdravím všechny, co mají zkušenost s pořádáním táboru a podobných akcí pro deti. Sbírám tipy na tábo...
Jaké máte pro děti vyžití na svých zahrádkách ? Chceme dětem na zahradu buď něco pořídit nebo něco v...
Vy co máte starší děti, tak nevíte jestli pro ně máme v Praze nějaké akce ?
Maminky, chtěla bych poprosit o doporučení na nějaké pěkné ubytování, nejlépe někde v přírodě, kde b...
Ahoj, co s dětmi děláte nebo podnikáte, když je venku škaredě a musíte být doma ?
Diskutujte slušně, kultivovaně a k tématu. Nebudeme vám tu vypisovat výčet výrazů a frází, které do diskuzí nepatří, ale za použití selského rozumu ty nevhodné rovnou smažeme. Věříme, že naše diskuze pro vás budou přínosem a najdete zde odpovědi, které hledáte. Příjemné diskutování.