Kosmetika a péče o tělo
Kosmetika a péče o tělo. Jaké zvolit kosmetické značky, péče o pleť podle typu, péče o ruce, nehty, vlasy, ale také prodlužování vlasů a permanentní make-up.
používám taiwanskou kosmetiku, která se mimo jiné prodává na ebay...
vzhledem k tomu, že ceny jsou ...
já jsem měla oriflamku a rozhodla jsem se udělat změnu,zákaznice jsou velice spokojené
www.cz.faber...
Profesionální vlasová a zkrášlující kosmetika od značky Label m.
Našla jsem úžasnou kosmetiku za ještě úžasnější ceny. Krémy proti celulitidě opravdu fungují:-D, pěs...
Znáte někdo kosmetiku a salón Pevonia Botanica?
Máte někdo zkušenosti s touto kosmetikou? objednáváte? jste spokojené? co říkáte na nový projekt Eco...
Zdravím všechny čtenářky ;-) Zajímá mě, jestli máte zkušenost s celkovou proměnou vzhledu. Změna úče...
Chtěla bych se zeptat, jaké přípravky používáte na suchý tip pleti? Vždycky jsem měla plet normální ...
Chtěla bych si nechat prodloužit vlasy, protože moje stagnují a už nechtějí růst. Máte s tím zkušeno...
Chtěla bych udělat menší anketu, s jakými přípravky proti vráskám jste spokojené? :-) já nedám dopus...
Tato otázkla se vztahuje především na maminky. Je to 6 měsíců po porodu a mně začaly dost padat vlas...
Ženy, kde jste koupily a jste spokojené? :))
Jaké máte zkušenosti s gelovými a akrylovými nehty. Našla jsem obchod www.magicnails.cz, kde mají zr...
Dobrý den, chtěla bych poradit s výběrem kosmetiky - mám akné. Ať dělám, co dělám, ne a ne se toho z...
Tato kombinace je na našem trhu ojedinělá. Vynikající vlastnosti tohoto červeného ovoce, množství ak...
Ahojky, preferujete spíše gelové nehty nebo bez a jen si své nehty nalakujete? Máma nosí už dlouho g...
Dobrý den, delší dobu přemýšlím, zda se ptát, ale zkusím to. Zajímá mě problematika permanentního ma...
Ahoj holky, chtěla bych si udělat kurz na prodlužování řas. Máte pro mě nějaký typ? Ráda bych se nau...
Ahoj. Zoufale potřebuju radu od kosmetiček. Jaký používáte prosím vás makeup? Ten co nám dodali do s...
Dobrý den. Už jste byla některá na přeškolovacím kurzu aplikace řas? Jeden už mám, ale je nic moc,ta...
Ahoj všichni, nemáte prosím tip na nějaké dobré, kvalitní kartáče? Já jem doteď používala nějaké oby...
Čauky. Holky jaké máte zkušenosti s řasami blink lashes? Uvažuju, že bych si udělala kurz.. Budu rád...
Dobrý den, mám dost jemné a řídké vlasy a slyšela jsem od známých, že prý kvalitu vlasů může ovlivňo...
Ahoj,
to musíte vyzkoušet!!! přírodní tibetskou a čínskou kosmetiku Tiande s léčebnými účinky a n...
Ahoj všichni, chci se zeptat jestli jste někdo nebyli na laserové depilaci? Chci si na léto nechat o...
Dobrý večer, máte někdo zkušenosti s liftingem obličeje pomocí ultrazvuku? *3*
Ahoj, hrozně se mi v poslední době zalíbily takové ty krystaly na zuby. Máte je někdo? Jak dlouho vá...
Ahoj, nevíte jak se dá nechat odstranit nežádoucí tetování? Jenom laserem? A nemáte zkušenost, jestl...
Dobrý den, nemáte prosím někdo tip na opravdu dobré kadeřnictví v Brně? Se svojí současnou kadeřnicí...
Ahoj chci se zeptat jaké používáte štětce na makeup? a jestli třeba nemáte tip, kde se dá koupi dobr...
Ahoj Betyny :) Jakou úpravu nehtů podporujete? :)
ahoj trpim akne a chtela bych se s vami poradit, jestli by jste mi prosim doporucili nejakou masku a...
Dobrý den, musím se podělit o zážitky. Objednala jsem si tělový krém od Hempz a musím říct, že jsem ...
Ahojte dámy, můžete mi prosím některá říct, jaká je rozdíl mezi krémy BB a CC? Přes zimu používám ma...
ahoj, potrebovala bych poradit s nejakou dobrou kosmetikou na citlivou plet. cilivou plet mam odjakz...
Zdravím :-) Vím, že to bude asi znít zvláštně... ale poradil by mi někdo s tím, jak by se dal podpoř...
Ahoj maminky, jsem zvyklá chodit se opalovat do solárka, ale bohužel s bejbátkem v bříšku to teď nej...
čůůs :-D
Chcu si nechat ostranit tetování od bejvalého přítele .....
nevím jak a kde, poradíte mi...
Ahoj. Chtěla bych si nechat prodloužit vlásky, ale nemám odvahu se jen tak někomu svěřit.Znáte nějak...
Ahoj, jaké wellness byste doporučili v Praze? Kam se chodíte regenerovat po náročném sportu nebo jen...
Ahoj nemate tady nekdo zkusenosti s kremem radioxar?
Ahojky, chtela bych se tu s vami poradit o tom jakou tak nejcasteji nakupujete ustni vodu, vody typu...
Jaké oční stíny používáte? Které jsou kvalitní? :-)
*2*Zdravím. Ráda bych nakoupila vlasovou kosmetiku a parfémy na e-shopu parfums.cz. Má tady někdo do...
Zdravím. Ráda bych se podělila o informaci. Objevila jsem celkem zajímavé stránky s produkty patřící...
ahoj holky, máte zkušenosti z prodlužování vlasů? Už mě nebaví čekat, až ty moje dorostou, to se nes...
Ahoj holky, chci se zeptat...máte někdo zkušenosti s Alternou? Kamarádka mi ji doporučila, ale rádá ...
Ahoj, chci se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti se sportovní značkou Sportique..hodně jezdíme s...
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s nějakou dobrou sportovní kosmetikou...
Mám barvené vlasy a chci se zeptat, jestli nemáte nějaké zkušenosti s vlasovou kosmetikou u moře. Ne...
Ahoj holky,
nemáte tip jak se bránit vzniku pigmentačních skvrn v době kojení? Zkusil jsem ledasco,...
Pěkný večer přeji. Ráda bych prohloubila své znalosti a zkušenosti a zkusila něco jiného, než dělám ...
Dobrý dne, chci se zeptat, jakou používáte pleťovou kosmetiku? Chtěla bych začít používat něco kvali...
Nedávno jsem se dočetla o krémech Barekol. Má s nimi někdo zkušenost? Ráda bych vyzkoušela.
Znate nějakou stranku,kde by byl velky vyběr šamponu,masek a ruznych veci ale za treba rozumnějsi ce...
Holky byla některá z vás na vizážistickém kurzu? Kam mám jít, když bych se chtěla něco naučit, abych...
Ahojky. Děláte si některá nehtíky sama doma? :) Kolik je tak počáteční investice a je to těžké? Děku...
Kam na přístrojové ošetření celulitidy v Praze ? Chtěla bych podstoupit takové ošetření, ale ráda by...
Ahoj, mám hodně citlivou pleť, může mi někdo doporučit vhodnou kosmetiku za přijatelnou cenu? Už jse...
Zdravím. Ráda bych začala používat kvalitnější kosmetiku a ne klasiku drogerka. Brala bych, aby mi n...
Ahoj holky nepoužíváte někdo kávový peeling? Videla jsem to na instagramu a docela mě to zaujalo a m...
Nemá tu prosím někdo vyzkoušenou ajuvérdskou kosmetiku ? Popřípadě kde v Praze bych ji mohla sehnat ...
Co používáte na suchá a zarudlá ložiska ekzému ? Udělaly se mi fleky na krku a na rukách, zkoušela j...
Zdravím, jestli bych tu našla někoho, kdo má za sebou aplikaci výplní tak mohla bych poprosit o víc ...
Jakou máte zkušenost s ženskými kondomy ? Jsou spolehlivé ?
Zdravím, ráda bych si nechala prodloužit vlasy, ale pokud možno, tak co nejšetrnější metodou. Našla ...
Ahoj holky, chtěla bych si nechat prodloužit vlasy, už o tom přemýšlím dlouho a přítel mi řekl, že s...
Jakou máte zkušenost s pleťovými krémy, které jsou určené na vrásky ? Pomohly některé z vás ? Jestli...
Diskutujte slušně, kultivovaně a k tématu. Nebudeme vám tu vypisovat výčet výrazů a frází, které do diskuzí nepatří, ale za použití selského rozumu ty nevhodné rovnou smažeme. Věříme, že naše diskuze pro vás budou přínosem a najdete zde odpovědi, které hledáte. Příjemné diskutování.